A modern kertek királynője

Elegáns, modern szépségre és prémium minőségre vágysz a kertedben? A Jati & Kebon Virginia ülőgarnitúra pihentető üdülőhellyé változtatja a teraszod. 


A kiváló minőségű, prémium teak és az alumínium tökéletes párosítás. A Lounge Virginia szett két társalgó elemből áll, amelyek a csodálatosan kényelmes ülés mellett teakből készült tárolóterületeket is kínálnak. A jéghideg italok és a frissítő ételek szervírozására a megfelelő sarokasztal és egy dohányzóasztal áll rendelkezésre. A Sunbrella kárpit nemcsak sikeresen ellenáll minden időjárási viszontagságnak, hanem tartós és könnyen tisztítható. 

A Sunbrella szövetet kifejezetten kültéri használatra tervezték, UV- és penész ellenálló. A Sunbrella szennyeződésmentes, a legtöbb folt könnyen letörölhető és természetesen mosható.

A korrózióálló, porszórt alumíniumelemek és a szilárd prémium teak stabilitást és maximális tartósságot biztosít. A Virinia kerti társalgója ezeknek az anyagoknak köszönhetően teljesen időjárásállóvá válik. A design irányzatok szögletes, letisztult vonulatát képviselik.