Profilom 2018. február 22. Csütörtök - Gerzson

A magyar LAOKOON DESIGN sikere


Te is szívesen alkalmaznál otthonodban nemzetközileg is elismert, magyar design textíliát? A Harper's BAZAAR Interiors Awards díjátadón a magyar LAOKOON DESIGN a legjobbak között szerepelt többek között a Swarovski Home, az Armani/Casa, az Alessi társaságában.
A LAOKOON DESIGN fiatal hazai brandnek az Év Feltörekvő Tervezője kategóriában elért eredménye nagy elismerést hozott, felkerült a világ dizájntérképére. Külön elismerésnek tekinthető, hogy erre a címre csakis közel-keleti márkákat szokott jelölni a zsűri.

A cég által kifejlesztett „mozgószövet" hagyományos kézi szövéssel készül. Az egymáson elcsúszni képes sorokkal különleges formákat és felületeket tudnak létrehozni divatkiegészítők és ruhák tervezéséhez, lakberendezési felhasználásra.

A magyar startup október végén a dubaji design hét Downtown Design kiállításán hivatalos résztvevőként egyedüli hazai kiállítóként mutatva be a 2017-es tavasz-nyári kollekcióját, amely szervesen kapcsolódik a korábbi darabokhoz technológiai kivitelezésében, formai konstrukcióiban és anyagszerűségében. Az új falburkolatcsalád lelkes fogadtatásra talált, látványos textúráinak és könnyű felragaszthatóságának köszönhetően, amellyel a márka komplex dekorációs megoldásokat nyújt. A metál- és földszínű árnyalatú kollekció minden enteriőrbe otthonosságot visz.

 Facebook