Egy grill, ami télen is tökéletesen teljesít

Hiába a kinti hideg, a kerti grill mellett állva valahogy felolvadnak a mínuszok, és csak a sülő étel kellemes illata, és az alkotás semmivel össze nem hasonlítható diadala marad. Ne hagyja, hogy a tél elvegye öntől a grillezés örömét, válasszon szerkezetet, amire a legnagyobb hidegben is számíthat.


A Kamado Chef kerámia grilljei pontosan ilyenek. A tojásdad alakú, tetővel rendelkező grillek vastag, hőszigetelő anyaga még a legnagyobb zimankóban is zavartalan sütési körülményeket teremt a grill belsejében. A grill szerkezeti kialakítása lehetővé teszi, hogy a meleg levegő folyamatosan cirkuláljon a grillben, így az étel egyenletesen sül minden oldalról.

A kiváló hőtartás persze nemcsak a zavartalan sütésért felel, de ennek köszönhetően lesz igazán gazdaságos is a grill használata. Már egy kevés a faszénnel is hosszú ideig őrzi a hőfokot a grill, a plusz fűtőanyag adagolásra sem lesz gondja.

Használata tehát kényelmes, praktikus és teljesen biztonságos is, hiszen a grill külseje nem melegszik át, minimális tehát a balesetveszély. Na de mi a helyzet belül? A Kamado Chef 19 meglepően nagy sütőfelülettel rendelkezik, amelyeket egyszerre is kihasználhat a remek hőkeverés miatt. Egyszerre akár 12 hamburger vagy 8 egész csirkét, esetleg 7 oldalast is készíthet, amivel már egy nagyobb társaság is biztosan jól lakik.