Rozsdamenetes sütőtál az ünnepi fogáshoz

A sokoldalú grilleszközök nemcsak strapabíró anyaguk miatt jó választások, de mivel méretük általában nagyobb, mint konyhai társaiké, így egy nagyobb társaság fogadásánál különösen hasznosak.


A rozsdamentes acélból készült minőségi sütőtál ékes példája a grilleszközök sokoldalúságának. A kézreálló füllel rendelkező mély sütőtál pecsenyékhez, pácolt húsokhoz, sőt akár grillezett meleg italokhoz is jó választás.

Mélysége révén nem kell attól tartani, hogy a sütés során összegyúlt folyadék túlcsordul és ráég a sütőre, fülei pedig segítenek, hogy még a csordultig teli edényt is biztonsággal áthelyezhessük, akár most került elő a sütőből, akár nem.

Ha ön is szeretne kiváló minőségű, sokoldalú grilleszközöket, amelyeket a beltéri konyhájában is sikerrel használhat, Ha a masszázsfotel mellé egy masszázsmedencét is szeretne, keresse fel a SpaTrend üzletét a hat napon át tartó Black Friday keretein belül. November 19-24. között különleges akciókkal várja önt a SpaTrend! Rendezze be saját wellness terét, s találja meg az otthonához leginkább illő kiegészítőket a prémium minőségű jakuzzik, kerti bútorok, grillek, árnyékolók és szaunák világában.