Hagyomány és technológia az új irány a grillezésben

Több ezer éves hagyomány és modern technológia valamint a legújabb alapanyagok találkozása hívta életre a kerámia grilleket, amelyek különleges sütési élményt kínálnak. Télen, nyáron, tavasszal, mindig ugyanaz az autentikus íz várja majd kertjében.


A kerámia grilleket alakja és fűtési metódusa teszi igazán különlegessé, ami könnyű kezelhetőséget és tökéletes eredményt nyújt minden időjárási körülmény között. A zárt fűtési rendszere miatt eső, szél és hó sem akadályozza az egyenletesen sütést. A grill anyaga bent tartja a hőt, így kívül szinte semmit nem érezni a bent tomboló forróságból. Emiatt rendkívül hatékony és biztonságos is.

Hatékonysága nemcsak a sütésre, de a fűtőanyag felhasználásra is vonatkozik. Már egészen kis faszén hozzáadásával süthet hosszú ideig, ritkán kell pótolni a tüzelőt, hogy fent tartsa a belső hőt.

A Kamado Chef grillek ráadásul praktikusak is, lehajtható oldaltartókkal érkeznek, ami elősegíti az előkészületeket, tároló felületet nyújtanak a grill eszközöknek és a tálaláskor is praktikus a jelenlétük.

Ha szeretne még többet megtudni erről a különleges grilltípusról, keresse fel oldalunkat.

Címkék:

grill kerámia