Légy a család legjobb grillszakácsa egy klasszikus Kamado Joe grillen.

A grillversenyek sztárjaként ismert Kamado Joe kerámia grillek a világ talán leginnovatívabb sütőeszközei. Az amerikai Kamado Joe igazi, vérbeli BBQ, ami a lassú sütés bajnoka. A cég a folyamatos ötleteiről innovációiról híres, és néhány év alatt megváltoztatta a grillezés világát. Most a tiéd lehet az a grill, amelyet a Kamado Joe már tesztelt.

 


A Kamado Joe minden rendezvény és grillverseny után áruba bocsájtja az ott használt, éppen csak letesztelt, vagyis bejáratott grilleket. Most is erre készülnek: a SÉF a RÁCSON grilverseny első élő showjában használt Kamado Joe grillek keresik végleges gazdájukat. 

A Képen látható Gil Moore és Ben Follet az egyesült államokbeli óriásvállalat képviselői voltak jelen az első magyar Block Party-n, ahol a debütáló parin használt grillek mind gyorsan gazdára leltek. 

Ha van kedved a Grillverseny egy alkalommal használt grillsütői közül egyet hazavinni, akkor írj Facebookon az alábbi megadott post-ra válaszolva, vagy rendelj egyenes a Kamado Joe weboldalán.

A linkre kattintva eléred a terméket a webáruházban:

https://www.kamadojoegrill.hu/grill/classic_joe_hasznalt_grillek

Címkék: