Grillezzen közösen Pataky Péterrel

A kültéri életmód népszerűsítésére szervezett vásárt tart a SpaTrend Kft. ürömi telephelyén, amire mindenkit szeretettel várnak szeptember 15-ig. A szombati napon a grillezést szeretőknek kedveznek egy sztárséffel közös grillezéssel!


A közel egy hetes vásár záró akkordjaként kerül sor a közös grillezésre, ahol nemcsak a finom ételek, de a profi grillek és a praktikus tanácsok is főszerepet játszanak. Az esemény levezénylője, a tévéből is ismert sztárséf, Pataky Péter, aki egy prémium kategóriás Broil King sütőn mutatja be miért szeretik milliók a kültéri sütést.

A sistergő rácsokon omlós csirkemell, szaftos malac és rozé kacsamell is készül, de az sem marad majd csalódott, aki a steakek titkát lesné el. A kóstolóval egybekötött bemutatón megismerkedhet a Broil King család legjobb gépeivel is, hogy kiválaszthassa közülük vagy a faszenes grillek közül azt, amelyik leginkább megérintette a szívét!

Ha szeretné kihasználni a szeptember 15-ig tartó kedvezményeket, és szeretne részt venni a SpaTrend MAXCity jakuzzi vásáron, kérjük, ide kattintva jelezze részvételi szándékát. 

Címkék:

grill esemény