Az igazi őszi jakuzzi szezon most kezdődik el

Az igazi őszi jakuzzi szezon kezdetén csordultig megtöltelt a SpaTrend Outdoor Design MAXCity megújult és kibővített bemutatóterme a 2019-es legújabb Caldera masszázsmedence modellekkel, így ebből az alkalomból került megrendezésre a szeptember 15-ig tartandó SpaTrend MAXCity Jakuzzi Vásár.


A SpaTrend MAXCity Jakuzzi Vásáron a Caldera masszázsmedencék olyan újításait ismerheti meg, mint az innovatív technológiával működő sóbontórendszer, mely teljesen automatizált módon adagolja a jakuzzi vizéhez a klórt, így csökkentve a víz klórtartalmát, lehetővé téve azt, hogy szinte gondozás nélkül a jakuzzi vize mindig kristálytiszta és tökéletes maradjon.

A jakuzzi vásáron a több tucat Caldera masszázsmedence modell között, a gyártó csúcsmodellje, a nyolcszemélyes Caldera Cantabria is megtekinthető lesz, melynek egyedülálló ultra masszázsa 6 különböző hidromasszázsprogrammal gondoskodik a teljes testmasszázsról.

A MAXCity Jakuzzi Vásár teljes időtartama alatt a SpaTrend MaXCity értékesítői szakértelmükkel, tudásukkal és személyre szabott kedvezményekkel várják Önt, hogy megtalálhassa azt a masszázsmedencét, melyről mindig álmodott.