Jakuzzi kiállítás és vásár háromezer négyzetméteren: Ismét dübörög a SpaTrend Expo

Mégis hogyan válik a körülbelül hétezer lelket számláló Budapest melletti település a közép-európai régió wellness fővárosává? A SpaTrend ürömi központja több mint háromezer négyzetméteres bemutatóteremmel várja az otthoni kikapcsolódás kedvelőit.


Családias környezetben, szakértők segítségével ismerhetik meg közelebbről a modern relaxáció kifinomult eszközeit azok, akik ellátogatnak a SpaTrend bemutatótermébe. A magyarországi wellness cég csapata időről-időre különleges programokkal kiegészítve kínál a szokásosnál is tartalmasabb időtöltést a piacvezető jakuzzikat, szaunákat és kerti bútorokat felfedezni vágyók számára: a SpaTrend Expo ezúttal a masszázsmedence használat szezonjaként számon tartott időszak küszöbén várja az érdeklődőket, egészen szeptember 2-ig.

Az egészségtudatosabb életmód elérésének fontos állomása a testi-lelki felfrissülésre áldozott idő: az utazással és szállodákban való pihenéssel járó esetleges kényelmetlenségeket ma már sokan a saját otthonukban kialakított wellness tér berendezésével szeretnék kiküszöbölni.

A magas minőségű, időjárásálló kerti bútorok segítségével nappalija hangulatát költöztetheti át kertjébe, vagy teraszára, míg egy masszázsmedence lágy habjai és kényeztető hidromasszázsa mentális feltöltődéséhez és testének regenerációjához is nagyban hozzájárul.

Címkék: