A grillezést is meghódítják a paleo finomságok!

A paleo konyha egyre népszerűbb, és már nem csak elvétve találkozhatunk ezekkel a finomságokkal. Újabb és újabb területeket hódítanak meg a paleo finomságok, ezúttal például a grillezést!


Ön is kíváncsi a paleo étkezésre? Szeretné tudni, hogyan valósítható meg a mindenmentes étkezés a hétköznapokban? Szívensen készítene egészséges finomságokat grilljén vendégeinek, de hiányát érzi a gyakorlati tudásnak? Akkor a Nyíregyházán tartott Open Daysen a helye, ahol egy elhivatott paleo guru, a Labor-konyha vezetője, Némethné Kotán Fruzsina osztja meg szenvedélyét és tapasztalatait a látogatókkal!

A sütő és főző workshopokat is tartó Labor-konyha egészséges, ételallergiások számára is biztonsággal fogyasztható, finom és látványos ételeket készít. Az ételek bemutatása és a tudatos étkezésre való felhívása mellett, természetesen kostoló is lesz a szeptember elején tartott eseményen, így mindenki első kézből győződhet meg arról, hogy milyen ízletes lehet az egészséges étel.

Látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, ismerje meg az otthoni relaxáció legmodernebb berendezéseit, s kérje szakértők segítségét saját, egyedi igényeire szabott wellness tere kialakításában!