Hogyan grillez David Beckham?

David Beckham egy vadonatúj grillsütőt vett magának és a családjának. Régóta ismert, hogy a futballsztár a kültéri sütés szerelmese. Az elmúlt évek során nagyon sok grill megfordult már a kezei alatt, és állítólag nagyon jól is ért ahhoz, hogy a családját és a barátait a saját maga készítette férfias ízekkel kínálja meg. Az angol The Sun magazin írt arról, hogy David egy Kamado Joe boldog tulajdonosa lett. 


David imád grillezzni. Nem egy alkalommal posztolta instagram oldalán, hogy milyen finomságokkal lepte meg a családot. Kedvenc grillsütője eddig az OFYR volt, amely hazánkban sem hagyja dobbanás nélkül a sütni szerető férfi szíveket. A holland OFYR szeretete néhány év alatt söpört végig a világon, és hódította meg az építészet és a grillezés rajongóit. Az építészeti csodának is beillő sütőeszköz nagyon sok hazai ismert grillszakács szerint is egyike a legizgalmasabb grilleszközöknek. Serényi Zsolt például nagy szeretettel forgatja a Steak-et az OFYR grillrácsa tetején. A tetovált SÉF-ként ismert budapesti étterem tulajdonos igen meghatározó szereplője a magyar grillmozgalomnak. Zsolt egyik ledvenc grillkészüléke az OFYR.

Na de milyen is az a grill, amelyiket David Beckham választott? A Kamado Joe a nemzetközi szinten is leginnovatívabbként kiemelt amerikai kerámia grill gyártó, aki nem csupán egy lassú és magas hőmérsékletű sütésre egyaránt alkalmas kiváló sütőt hozott létre, hanem megannyi hasznos kiegészítővel és grill eszközzel gazdagította a grillezés világát.

David Beckham a Kamado Joe palettáján legprofibbnak számító ProJoe-t választotta, amely kb. 5000 angol fontos beruházás volt a világhírű futballista számára. Ha te is szeretnél egy Kamado Joe-t, akkor mindjárt megtudod, hogy hogyan tehetsz rá szert akár ingyen!

Nem David az egyetlen, aki a Kamado Joe rajongója. A Magyar sztárok között is akad olyan, aki ennek a grillenk a szerelmese. Gianni Annoni, a Trattoria Pomo D' oro tulajdonosa is megjelent akkor, amikor a David Beckham egyik inspiráló angol grillszakácsa Ben Forte először mutatta be a Kamado Joe-t a magyar közönségnek. 

Gianni annyira megszerette a Kamado Joe-t, hogy az Idén megrendezett SÉF A RÁCSON grillverseny fődíjaként fel is konferálta. Hogy David Beckham jelentkezik -e a versenyre, az még kérdés, Gianni viszont mindent megtett annak érdekében, hogy amennyiben David nem is lesz jelen a döntőben, azért a vereny tele legyen lelkes grillesekkel.

 

Címkék: