5 lépés a tökéletes masszázsmedence kiválasztásáig

A masszázsmedence egy életre szól, és nem kizárólag azért, mert a kiváló minőségű termékek hosszú időn keresztül sem hagynak cserben, hanem mert, aki egyszer kipróbálta ezt az életformát, nem mond le könnyen a kényelemről, pihenésről és egészségügyi előnyökről. Jöjjön tehát 5 lépés, amin végig menve ön is hazaviheti a tökéletes masszázsmedencét.


1. Méret

Már a tervezés legelső szakaszában válassza ki a masszázsmedecne leendő helyét, és annak megfelelő modellt válasszon. Sarokba kerül vagy körbejárható lesz? Mindkét esetben létezik jó megoldás a háromszögletű vagy éppen kör alakú medencék képében. Kis helyre kell betenni? Akkor  válasszon a kisebb modellek közül, ellenben, ha  csak kis helyen kell átvinni, hogy elérje végső helyét, akkor jöhet egy nagyobb puhafalú Softub medence, amit még egy szűk ajtón is a könnyen átvihet.

2. Hatékonyság

Az eltérő medencék többféle szigeteléssel, vízkezelési rendszerrel és masszázsprogrammal érkeznek. Más típust érdemes választani beltérre és kültérre, és a karbantartásra szánt idő függvényében is több változatot tud kínálni egy szakértő. Milyen gyorsan fűt fel? Mennyire hatékony a tisztítás? Milyen gyakran kell cserélni a vizet? Ezeket a kérdéseket több modellnél is tegye fel, és hasonlítsa össze az ön kívánalmaival.

3. Kényelmi faktor

A medencék magasság, az ülések elhelyezkedése és a lábak helye tekintetében is nagyon eltérőek, így a kiszemelt darabokat érdemes személyese kipróbálni. A legtöbb bemutatóteremben be lehet ülni a medencébe, hogy mindenki maga dönthesse el a székek dőlésszöge vagy a fekvőhely kialakítása passzol-e magasságához, testalkatához.

4. Típus

A masszázsmedence meleg vizet és lazító masszázst kínál, ez mindre igaz, de az egyes modellek esetében más-más kiegészítő elemeket is találhatunk. Szeretne világítást, szökőkutat, audió rendszert? Válassza a HotSpring medencéket! Vagy inkább a gyors telepítés és az azonnali használatbevétel a fontos? Akkor a könnyen mozgatható FreeFlow plug-n-play rendszere való önnek. Ha puha, akár a teraszra is felállítható modellt szeretne, nézzen körül a Softub medencék között, kiváló hőszigetelése mellett bársonyos anyaga is nagy kedvenc.

5. Keret

A rengeteg variáció között mindenki megtalálhatja a számára ideális és anyagi kereteibe is passzoló medencét, de fontos tudni, hogy mi tartozik a vételárba. Ha kell, benne van a telepítés költsége? Mennyi az általános működési költség, és milyen gyakran kell vízkezelő szerekre költeni? A kérdések feltevése megelőzi a kellemetlen meglepetéseket, és felfed minden rejtett költséget, ami váratlanul érhetné. Így a nap végén örömmel merülhet el a forró vízben azzal a tudattal, hogy a lehető legjobb döntéseket hozta, és megtalálta a tökéletes medencét családja számára.

A SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!