Egy igazi party jakuzzi: A HotSpring Vanguard

A 38 befúvóval rendelkező HotSpring masszázsmedence hat ember számára nyújt tökéletes kényelmet és felhőtlen kikapcsolódást.


A kizárólag ülőhelyekkel rendelkező Vanguard modell a társasági élet új kedvenc színhelye lehet. Az elegáns vonalak mellett négyzónás, színes LED világítás is beépítésre került, valamint egy integrált MP3 lejátszó, vezeték nélküli hangtechnika és tv is található a luxusburkolatba rejtve.

A nagyméretű jakuzzi tökéletes színteret biztosít baráti és családi összejövetelek alkalmával egyaránt. A masszázsmedencék egyik legelismertebb márkájának modellje a magas minőség mellett, a tőle megszokott esztétikus megjelentést is garantálja. Két ülőhelyre különleges, teljes masszázsélményt nyújtó fúvókarendszert álmodtak meg a tervezők.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol személyesen is megtekintheti a Hot Spring legújabb berendezéseit és a Softub puhafalú, könnyen telepíthető masszázsmedencéit, valamint exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.

Címkék: