2 hetes bőrápolási kúra a karantén alatt

Nagyon úgy tűnik, hogy a természet megelégelte az állandó rohanást és kapkodást, most pedig súlyos leckét ad az életről és az emberi természetről. Mivel az elkövetkező időszak a bezárkózás ideje, használd fel arra, hogy kihozd magadból a lehető legjobbat. Kívül-belül!


A QMS Medicosmeticsnál mi a külső megszépülésben tudunk segíteni, az eredményeket látva pedig a kedved is garantáltan jobb lesz. Az életben mindennél, de a bőrápolásnál különösen fontos a rendszeresség. A látványos és ami talán még ennél is fontosabb, hogy tartós eredményeket idő felépíteni, de ezzel együtt jár majd a tudatosabb hozzáállás és a megfelelő rutinok kialakulása.

Ehhez egy két hetes relaxáló és ránctalanító kúrához alkalmas csomagot állítottunk össze, ami kisimítja a stressztől feszült arcokat és leszámol a mimikai ráncokkal. A csomag tartalmaz egy Power Firm Mask krémet, amit éjszakára érdemes feltenni, hogy erősítse a test természetes regeneráló folyamatait. A maszk az apró, mimikai ráncokra hat nagyon kedvezően, de a dekoltázs területén is látványos sikereket ér el. Csökkenti a bőrszárazságot és a bőr alatti izomzat ellazításával ráncok száma és erőssége is mérséklődik. Ezt a hatást erősíti a Density Structure Night Serum, ami olyan nagy mennyiségben tartalmaz hialuronsavat, hogy nem a vízhiány okozta kellemetlenségekkel reggel biztosan nem kell számolnod. Ettől látványosan kifeszül és feltöltődik a bőr. Nagy előnye ennek a szérumnak, hogy nemcsak azonnal feszesít, de hosszabb távon erősíti a bőrt, mivel serkenti a bőr saját kollagéntermelését.

A csomag persze nem lenne teljes a kollagént tartalmazó nagy kedvenc, a Night Collagen Sensitive Serum nélkül. Ez a tömény kollagént és bőrnyugtató komponenseket tartalmazó, gyorsan felszívódó készítmény olyan formában tartalmazza a feszességet nyújtó kollagént, amit a szervezet képes felszívni és beépíteni. A QMS szabadalmazott innovatív eljárásának köszönhetően a kollagén pótolhatja azt a hiányt, amit a szervezet termelésében a kor előrehaladtával tapasztalunk.

Ez a három egymást erősítő és kiegészítő készítmény már két hét alatt olyan látványos feszesítést visz végbe, hogy abba se akarod majd hagyni a használatukat. Ehhez jó hír, hogy most egy ajándékot is választhatsz a csomaghoz a Mini Day Collagen, a Mini Night Collagen vagy a Mini Exfoliant Fluid formájában.