Milyen vitaminokat használj bőröd szebbé tételéhez?

A vitaminok kívülről és belülről egyaránt táplálják a szervezetet, így hiányuk igen hamar megmutatkozik az egészségünk vagy éppen a bőrünk elégtelen állapotán. De vajon melyek azok a vitaminok, amelyek segítenek, hogy a bőr szép, egészséges és élettel teli maradjon?


A-vitamin

Az egyik legsokoldalúbb vitamin, ami a bőr egészséges működését támogatja több szinten is. Mivel gyorsítja a kollagéntermelést, ezért kiváló segítség a ráncok eltüntetésében. Antiszeptikus hatása miatt pozitívan befolyásolja a faggyúmirigyek termelését, és jót tesz a bőrszárazság ellen. Emellett jelentős szerepe van a bőrmegújulásban, aminek egyenes következménye az egységesebb bőrfelszín és a sötét, pigmentált foltok elhalványodása.

B vitaminok

Ennek a vitamincsaládnak többsége tartogat a bőr számára is fontos pluszokat. A B1-vitamin például segít regenerálni a sérült bőrsejteket és megerősíti az új sejteket is. A B5- és B6-vitaminok pedig gyulladáscsökkentő hatásuk miatt kiválóak a bőrproblémák kezelésére.

C-vitamin

Ennek a vitaminnak főként a bőrfelszíni erek véráramlásának fokozásában rejlik az ereje. A gyorsuló vérmozgás több oxigént és tápanyagot jelent a sejteknek, amitől a természetes megújulási ciklus normalizálódik. Nagy előnye még, hogy segíti a bőr rugalmasságért felelős kollagén termelődését.

E-vitamin

Szeretnél puha és rugalmas bőrt? Akkor az E-vitaminra biztosan számíthatsz. Amellett, hogy vízmegkötő tulajdonsága miatt puhává teszi a bőrt, erős anti-aging hatása is van. Ennek számtalan pozitív vetületét élvezhetjük, de talán ezek közül is a legfontosabb, hogy védi a bőrt a káros UV sugárzástól.

Mindezt a bőrszépítő vitamint most egyetlen készítményben hazaviheted, hogy belülről építsd újra bőröd egészségét. A Collagen Intravital Plus Nutritional Supplement egy szájon át szedhető szépségkapszula, ami a bőrt, a hajat és a körmöket is erősíti. Tégy egy próbát a német orvoskozmetikai étrend kiegészítővel, hogy sokáig szép, egészséges és fiatalos maradjon bőröd állapota!


  KOSÁRBA TESZEM
  COLLAGEN INTRAVITAL PLUS NUTRITIONAL SUPPLEMENT
-ET