6 hetes cellulit elleni kúra, hogy a legjobb formád hozd a strandszezonra

 A hideg tavasz után egyszer csak beköszönt a forró nyár, amikor lekerülnek a hosszú nadrágok és előtűnnek a combok. Még időben vagy, hogy előhozd a legjobb formádat és megszabadulj a narancsbőrtől, hogy magabiztosan várhasd a strandszezont! Fájdalommentes kúra, ami 6 hét alatt szabadít meg cellulit kellemetlenségétől!


A narancsbőr egy kellemetlen, bár teljesen fájdalommentes, esztétikai probléma, amely azonban nagyon makacs tud lenni. A hatásos kezeléseknek sem kell azonban feltétlenül kellemetlennek lenniük, ahogy azt a német QMS Medicosmetics kúrája is alátámasztja. A hangulatos környezetben, lágy kezek által végzett spa hangulatú kezeléssorozat olyan hatóanyag kombinációval dolgozik, amely úgy is hatásos, hogy nem kellenek hozzá fájdalmas gépek és irritáló alapanyagok.

Felejtsd el a gyötrelmes kezeléseket és szépülj német orvoskozmetikumokkal, amelyek feszesítik a bőrt, csökkentik a bőrfelszín közeli zsírlerakódások mértékét és kontúrosabbá teszik a test vonalait is. Tapintásra is simább és látványra is homogénebb combok és has fogad majd a 6 hetes kezelés végén.

Bízd magad a tudományos alapossággal felépített kúrára, amit most kedvezményes áron kipróbálhatsz!