Mit mond egy szakmabeli a QMS kezelésről?

A német precizitást és orvosi tisztaságot ötvöző QMS Medicosmetics egy díjnyertes anti-aging termékcsalád, amely itthon is egyre több helyen elérhető kozmetikai kezelések és termékek szintjén is. De vajon mit gondol egy kozmetikus erről a különleges brandről?


A QMS Medicosmetics kényeztető és pihentető arckezeléseit a világ legjobb szállodáiban élvezhetik az emberek, nem is csoda, hogy már többször is a világ legjobb spa kozmetikumának választották a termékcsaládot! A német sebészprofesszor által alapított cég termékei ma már itthon is elérhetőek, egyre több szalonban, az otthoni ápoláshoz szükséges készítmények pedig online rendelhetőek.

A szalonkezelés és otthoni bőrápolás eredményes kombinálása fájdalmas beavatkozások, szikék és tűk nélkül is képes éveket lefaragni a bőr korából. Visszaállítja a fiatalos bőrképet, csökkenti a ráncok számát és mélységét valamint üdeséget varázsol az arcra. 

Az alábbi videóban a kozmetikus Kovács Dóra próbálta ki az egyik 90 perces kezelést, hogy saját bőrén tapasztalva figyelje meg a QMS kezelések erősségeit!

A kellemes illatok és megnyugtató atmoszféra a kezelések egyik erénye, de kétség kívül az igazi "varázslatot", maguk a magas hatóanyagtartalmú termékek hordozzák. Az aktív hatóanyagok felpezsdítik a bőr vérkeringését és fokozzák a bőr természetes kollagén termelését is. A kezelés végére a bőr kisimul, feltöltődik és felfrissül. Ezt a hatást pedig otthoni arcápolással még tovább lehet fokozni, hogy egyre csökkenjen a ráncok és a bőrproblémák  száma is!

  KÉREM AZ UTAZÓ SZETTET, A FÉNYVÉDŐT ÉS AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM MASZKOT!