A nyaralás utáni gyorssegély a bőrnek

A programokban és izgalmakban gazdag nyári időszak megannyi terhelést ró a bőrre. A meleg, a napsütés, a sós víz és a városi környezet is rajta hagyja a nyomát az érzékeny arcbőrön, amit intenzív gyorssegéllyel most helyreállíthat.


A melegtől és egyéb irritáló tényezőktől száraz, irritált bőrnek intenzív nedvességpótlásra van szüksége. A nyári hidratáló kezeléscsomaggal ezt most professzionális körülmények között, kellemes élményként adhatja meg bőrének.

Az akciós csomag három egymást követő kezelésre szól, amely helyreállítja a bőr vízháztartását, pótolja az elvesztett ásványi anyagokat és beindítja a bőr saját regeneráló folyamatait, hogy a szépülés a kezelések után is folytatódjon.

A spa hangulatú kényeztetést otthoni termékkel is kiegészítheti, amelyet a három alkalmas bérlet mellé ajándékként vihet most haza. A !QMS Medicosmetics anti-aging termékcsalád egyik legkedveltebb termékét, a Hydro Foam Maskot kapja ajándékba, amely azonnal enyhíti a leégés, a bőrszárazság és a bőrirritáltság kellemetlen tüneteit.