Az öregedés várhat - Az örökké fiatal bőr titkát kerestük a hétvégi Anti-Aging konferencián

A szépségipar krémje gyűlt össze október 12-én Budapest legnívósabb konferenciatermében, a New York Palota első emeletén. A téma a QMS, vagyis a Quick Medical Skin bőrre gyakorolt hatásának megismerése. A több alkalommal is a világ leghatékonyabb arcfiatalító módszerévé és spa termékévé választott, szinte hihetetlen  klinikai eredményekkel kecsegtető német kozmetikum tényleg 15-20 évvel fiatalabbá alakíthatja a bőrt. Ez nem csoda, hanem biológiai logika ("Logic not miracle") - mondják a fejlesztők és a kozmetikusok.


A helyszín csodálatos, a téma pedig magával ragadó: Ki ne szeretne 15-20 évvel fiatalabbnak látszani a biológiai koránál?

Az arcfiatalítás módszerének megismerése miatt összegyűlt 70 bőrszakértő pedig alapos vizsgálatnak vetette alá a QMS orvosi kozmetikumokat, amelyek az idén bújtak új köntösbe, vagyis a csomagolás is a termék ígéretének megfelelően elegáns és praktikus lett.

Medikozmetikusnak lenni és a QMS bőrfiatalító módszerével dolgozni hatalmas presztízs, és csak a legjobbak vehetnek benne részt. Kozmetikusok, spa managerek, szépségszalon tulajdonosok mind azért érkeztek, hogy részesei lehessenek ennek a csodának.

A nap Holló Márta műsorvezetésével és köszöntésével kezdődött, majd a QMS Medicosmetics két szakértőjének előadásával folytatódott. A cég londoni központjából Budapestre érkezett Rowen Hall-Farrise (QMS nemzetközi tréner) és Naomi Georgeson (QMS Értékesítési Menedzser), akik a nagyon szemléletes előadásukkal letették a QMS Anti-aging Konferencia szakmai alapjait. Olyan részletekbe mentek bele, amely megdöbbentette az egyébként igen tapasztalt szakmai közönséget. "A QMS kezelés hatására a bőrünk 120 nap alatt több mint 10-15 évet képes fiatalodni" - mondták a londoni cég szakértői.

A nap egyik legizgalmasabb eseménye a kerekasztal beszélgetés volt, ahol Holló Márta vezetésével és Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász szakértelmével a bőr fiatalságának megőrzésének témakörét boncolgatták. 

Kiderült, hogy a bőr a heti egy alkalommal történő kozmetikai kezelés és a folyamatos otthoni ápolás hatására képes egyetlen hónap alatt igen látványosan megfiatalodni. Az is napvilágra került, hogy a QMS testkezelés nemcsak a narancsbőr előrehaladott állapotát szünteti meg teljesen, hanem képes a combkörfogat drasztikus csökkentésére is. A közösnég elismerően hallgatta az anti-aging négyszeres bajnokának csodás esettanulmányait.

A közönséget Brigi története is nagyon felcsigázta, mert 40-45 év környékén sok hölgy gondolkodik el azon, hogy valamit kezdeni kellene a folyamatosan kialakuló, és most már egyre láthatóbb ráncokkal. 

A QMS anti-aging kezelések csodálatos hatátásól Gáspár Ágnes mesterkozmetikus is beszélt. Ági régóta rajongója a négyszeres díjnyertes bőrfiatalító módszernek, és a nap folyamán ő is vállalkozott arra, hogy egy nyilvános kezelésen követkettük végig bőrének szépülését.

Ági arról is beszélt, hogy mennyire tetszik neki az QMS új, eleganciát sugárzó dizájnja. 

A negyedjére megrendezett QMS Anti-aging Konferencia idén kifejezetten nívós és magas színvonalú volt. A délutáni workshopok alkalmával három anti-aging kezelést is ki lehetett próbálni és megnézni, megtapasztalni a hatását. Az eredmények szemmel láthatóak voltak és hatalmas sikert arattak! 

A QMS termékei, kezelései több szalonban is elérhetőek mostmár és az éves szinten megrendezett konferenciának köszönhetően egyre több kozmetikus válik QMS medikozmetikussá és viszi hírét a szép, egészséges bőrnek.

A QMS kezeléseket kipróbálni a Spatrend Beauty szalonban lehetséges, termékeket a shop.spatrendbeauty.hu oldalon válogathattok.

Címkék: