Bőrápoló kikapcsolódás a gőzkabinban

A napi pörgésből kilépni és visszalassulni az egészséges szintre nem könnyű, ezért különösen fontos, hogy tudatosítsuk ennek szükségességét. A mókuskerékből kiszakadni és a gondokat letenni segítenek az önmagunkra való koncentrálást erősíti eszközök, mint a szauna, a masszázsmedence vagy a gőz.


A szauna után a gőzkabinokat is egyre könnyebb a lakás falai között tudni, nem kell feltétlenül spakba járni, hogy élvezhesse a gőz nyugtató és bőrtisztító hatását. A zuhanykabin méretű gőzkabinok ugyanis nemcsak a lelki és fizikai megtisztulásban segítenek, de a bőrnek is kifejezetten jót tesz a párás, meleg környezet.

A meleg gőz hatására beinduló izzadás és a testen lecsapódó pára együttesen segítenek a pórusok kitisztításában. A fokozódó vérkeringés miatt gyorsul az anyagcsere és így a kiválasztás is. A párás környezet pedig hidratál és nem engedi kiszáradni a bőrt. A gőzölés végére felpuhuló, tág pórusú bőr könnyedén felveszi a tápanyagokat, így az ilyenkor alalmazott készítmények hatásfoka is javul. Tiszta, friss és ápolt bőr az eredmény.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.