Éjszakai regernáló és méregtelenítő bőrápolók

Az éjszaka folyamán a test természetes regenerációja beindul, hogy a nap során elszenvedett sérüléseket kijavítsa. Ezt a folyamatot támogathatod, ha a megfelelő kozmetikumokat választod a lefekvés előtti arcápoláshoz. Reggelre a bőröd üdébb, teltebb és egészségesebb lesz, mint korábban. A szépítő álmot új szintre emelheted!


Az éjszakai méregtelenítő csomag egy három termékből (plusz egy ajándék tonikból) áll, amelyek tökéletesen lefedik mindezt, amire a bőrnek ebben az időszakban szüksége van. A reggeli rohanás után ilyenkor van egy kis idő lelassulni és megadni a kellő figyelmet a bőrnek is, hogy egészséges, fiatalos és ápolt maradjon a lehető leghosszabb ideig. Az esti bőrápolási rutin 20 perce látványos javulást hoz majd, amit rövid és hosszabb távon is élvezhetsz, köszönhetően a QMS Medicosmetics termékeit alkotó minőségi alapanyagoknak és innovatív technológiának.

A szett első darabja egy otthon is biztonsággal használható gyümölcssavas koktél, az Active Exfoliant 7% Sensitive Resurfacing Fluid. Ez az AHA savas peeling eltávolítja a felesleges hámsejteket, így a bőr fellélegezhet és a később felvitt hatóanyagok sem egy halott bőrbe próbálnak meg életet lehelni.

A peeling után jöhet az ajándék tonik, hogy még inkább felkészítse a bőrt a hatóanyagok befogadására és megnyugtassa a bőrt.

A Night Collagen Sensitive Serum egy nagy kollagén koncentrátumú, könnyen fel szívódó készítmény, amit be kell paskolni a bőrbe, hogy minél mélyebbre juthasson. A kollagén feltölti a bőrt nedvességgel, rugalmasabbá teszi és segíti az éjszakai regenerációt. Feszesítő hatása miatt a ráncok csökkennek rendszeres használata mellett.

Utolsó lépésként jöhet a QMS Medicosmetics egyik legújabb és legkülönlegesebb terméke, az Epigen Pollution Rescue Overnight Mask. Ez a könnyű habmaszk az epigenetikát hívja segítségül, hogy csökkentse a környezet romboló hatását a bőrön. A légszennyezés, elektroszmog és stressz bőrromboló hatását mérséklő hab fiatalon és egészségesen tartja a sejteket, hogy azok minél hosszabb ideig és hibátlan módon védjék a testet. Nyugtató, hidratáló komponensei miatt kiváló finish krém az éjszakai bőrápoláshoz, ami ugyancsak rendelkezik anti-aging hatással.

Az éjszakai méregtelenítő csomag rendszeres használatával bőre egészségesebb, fiatalosabb, üdébb és tapintásra is puhább, teltebb lesz.