Előzd meg az idő előtti bőröregedést

A bőr természetes öregedési folyamatait felgyorsítja az UV sugárzás, a légszennyezés és az elektroszmog. Ezeket a hatásokat kiszűrni nem könnyű, főleg városi környezetben, de van egy szérum, ami azért készült, hogy ellensúlyozza a károkat! Ismerd meg az Epigen szérumot!


Az Epigen Pollution Detox Day Serum egy könnyű, gyorsan felszívódó, magas hatóanyagtartalmú készítmény, ami képes ellensúlyozni azokat a káros hatásokat, amiknek a bőr nap, mint nap ki van téve. Az epigenetikán alapuló technológiája olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek gyorsítják a bőr természetes regenerációs és méregtelenítő folyamatait és növeli a bőrsejtek stressztűrését, hogy a későbbiekben is minél hatékonyabban küzdhessenek a bőrromboló folyamatok ellen.

Ennek köszönhetően a bőr gyorsabban és eredményesebben küzd meg az eleinte még láthatatlan bőrsérülésekkel, ami hosszú távon a bőr idő előtti öregedésének is gátat szab.

A szérum rendszeres használatával csökken a bőrérzékenység, erősebbé és egészségesebbé válik az arc amúgy érzékeny bőre. A mélyben lezajló pozitív folyamatoknak már pár használat után is kézzel fogható jele, hogy a bőr életelibbé és frissebbé válik. Ahogy növekszik a bőr oxigénellátottsága, úgy válik az arc újra rózsásabbá és fiatalosabbá.

Hárítsd el a környezeti károk negatív hatásait a tudomány segítségével és bízd a munkát az Epigen Pollution Detox Day Serumra!