Ettől a lépéstől hatékonyabb lesz a bőrápolás

A hatékony bőrápolás mindig a tisztítással kezdődik. Ezzel tudod eltávolítani az elhalt hámsejteket, a bőrre kiülő verejtéket és a faggyút, amelyek nemcsak akadályozzák, hogy az értékes bőrápoló hatóanyagok bejussanak az arc bőrébe, de akár gyulladást is okozhatnak. A lemosó után pedig jöhet a tonik! Miért?


A bőr alapos tisztításához hozzátartozik a tonik használata is, ami nyugtatja és erősíti a bőrt, friss, tiszta érzést hagy maga után és segíti a bőr természetes védelmi rendszerének működését, amit a mosással megbolygatunk. A német orvoskozmetikai márka tonikja azonban még ennél is többre képes. A Hydrating Boost, ahogy a neve is sejteti, már a tápláló krémek előtt elkezdi a bőr hidratálást.

A friss illatú, gyorsan felszívódó, hűsítő tonik összehúzza a tág pórusokat és szabályozza a faggyútermelést, hogy az ideális lehessen. A lemosás során esetlegesen fellépő irritációt csökkenti, és nemcsak tapintásra lesz jobb a bőr állaga a hidratáltság miatt, de az új bőrsejtek képződését is pozitívan befolyásolja. 

A tonik előkészíti a bőrt a további hatóanyagok befogadására, így érdemes a lemosás vagy a sav komplex használata esetén az utánra időzíteni a használatát, hogy a leghatékonyabb lehessen. Alkalmazása után a bőr tisztábbnak és frissebbnek érződik majd, ezért nemcsak a reggeli és esti bőrápolási rutin során használhatod, hanem a nyári forróságban is hasznát veheted, mint hűsítő, frissítő permet. 

Próbáld ki a Hydrating Boost erejét, és többé nem hagyod ki a tonikot a bőrápolási rutinodból!