Anti-aging habmaszk zsíros bőrre is

Az anti-aging krémek és szérumok teli vannak értékes hatóanyaggal, amelyek képesek visszaforgatni az idő kerekét. A QMS legújabb habmaszkja is ilyen, miközben véd a káros környezeti hatások ellen is, mégsem nehezíti el a bőrt. Zsíros bőrre is kifejezetten ajánlott!


A német orvoskozmetikai márka Epigen szériája képes felvértezni a bőrt a káros környezeti hatások ellen, így a szmog, az elektroszmog és az UV sugárzás negatív hatásai csökkenthetőek. A városi bőrápolás elengedhetetlen darabja, ami frissen, fiatalosan és üdén tartja az arc érzékeny bőrét. Az Epigen Pollution Rescue Overnight habmaszkját öröm használni, és jótékony hatása szinte azonnal érezhető!

Bőrtípustól függetlenül élvezheted áldásos hatásait, mert még a legzsírosabb bőrt sem terheli feleslegesen. Gyorsan és könnyen felszívódik, nem hagy maga után zsíros érzetet, viszont azonnal hidratál és táplál. Az éjszakára ajánlott habmaszkot vidd fel az esti bőrápolási rutin során hetente 2-3 alkalommal és nemcsak hidratáltabb lesz a bőröd, de mivel a készítmény az éjszaka végbemenő természetes regenerációt is támogatja, ezért reggelre kisimultabbá és feszesebbé is válik az arcod. Gyulladáscsökkentő hatóanyagai segítenek a bőrproblémák kezelésében és kordában tartásában, hosszú távú használatával pedig jelentős és tartós javulást érhetsz el.

Ébredj fiatalabb és egészségesebb bőrrel az Epigen Pollution Rescue Overnight Masknak köszönhetően!