Frissítsd fel bőrödet tavaszra anti-aging arckezeléssel

Tavaszra kimerülnek a szervezet raktárai, ami nyomot hagy a bőr állapotán és a hangulaton is. Éleszd újjá sejtjeidet és ébreszd fel bőrödet egy kényeztető arckezeléssel, ami a kedélyállapotodnak és az önbecsülésednek is pozitív löketet ad majd.


Még javában benn vagyunk a télben, és talán te is érzed, hogy bőrödnek plusz segítségre, tápanyagokra van szüksége, hogy újra legjobb fényében tündököljön. A hideg, sötét és gyakran stresszes téli hónapok után nem csak mi, hanem a bőrünk is szomjazza a tavaszt, melengető napfényt és friss zöldségekben, gyümölcsökben rejlő vitamin és ásványi anyagokat. Ezért különösen fontos, hogy már a jó idő beállta előtt is törődj magaddal! Szakíts időt a feltöltődésre, tápláld és kényeztesd bőrödet, amire egy finom, megnyugtató arckezelés tökéletes!

Már egy otthoni szeánsz (finom illatgyertyával, lágy zenével és a kedvenc kozmetikumaiddal) is csodásan pihentető, de ha igazi kényeztetésre és a bőröd megújítására vágysz, próbáld ki a QMS Medicosmetics fájdalommentes, spa hangulatú kezeléseit. Az orvoskozmetikai készítményekkel kezeléseket végző felkészült csapathoz most három új szakember csatlakozott, akik segítenek kihozni bőrödből a legjobbat! Edit, Médea és Julcsi pár hónapja csatlakoztak a szakértő teamhez és hozzáértésük, kedvességük és lágy mozdulataik máris elnyerték a vendégek elismerését!

A 45-90 perces anti-aging kezelések, a QMS orvoskozmetikai termékei mellett, egy olyan aduásszal is rendelkeznek, amely garantáltan visszahozza az életet a sejtjeidbe. A magas hatóanyag tartalmú készítményekkel végzett arckezelések mindegyike tartalmaz egy frissítő és ránctalanító arcmasszázst. A teljesen fájdalommentes, sőt nagyon finom és relaxáló kezelések során a bőrbe juttatott hatóanyagok felpörgetik a sejtek anyagcseréjét, serkentik a bőrfelszíni erek vérellátását, hogy meginduljon a méregtelenítés és belülről építik fel a bőrt. 

A kellemes környezetben, fűtött ágyon végzett arckezelések mindegyike anti-aging hatású, de a szakértők egy AI támogatott arcdiagnosztikával kezdik a szeánszt, hogy a bőröd állapotához és fejlesztéséhez leginkább szükséges kezelést kaphasd. Már egyetlen alkalom után is érzed majd a változásokat. Látványra piros pozsgásabb, üdébb arcszínt kapsz, simább és feszesebb bőrképpel, köszönhetően a beépülni képes, bőrazonos kollagén szérumnak és hialuronsavnak.

A kezelés végén frissebbnek, rugalmasabbnak és teltebbnek érzed és látod majd a bőrödet, ami nem csak egy röpke, felszínt érintő változás. A QMS termékek mélyreható regeneráló és helyre állító hatását még sokáig élvezheted. Sőt, ezt a csodát, akár haza is viheted, hogy otthon folytasd bőröd ápolását, fiatalító kezelését és erősítését!

A tartós sikerhez te is hozzátehetsz, ha a folytatod a bőrápolást otthon használatos készítményekkel. A napi szinten használt személyre szabott bőrápolási rutin (ennek kialakításában is segítenek a szakemberek) betartásával bőröd tartósan megfiatalodhat. Add meg ehhez a kezdő lökést, és foglald le máris első arckezelésedet még a tavaszi jó idő beköszöntése előtt!