Hozd a legjobb formádat nyáron, vágj bele a munkába ma!

A változás felé vezető útra lépés ideális időpontja a ma! A pillangóhatás elmélete szerint már egy apró változtatás is hatalmas pozitív eredményeket hozhat, így ha szeretnéd a legjobb formádat hozni a nyárra, kezd el még ma a felkészülést!


Épp csak elkezdődött a tavasz, a nyári tündöklésig még tehát van legalább 3 hónap, ami alatt hatalmas eredményeket érhetsz el, már egy apró változtatással is. Hozd magad formába napról napra, hogy magabiztosan és büszkén kezd a nyarat.

Bármi legyen is a konkrét cél, ne halogasd az első lépést, ez ugyanis a legnehezebb. Egy jól felépített tervvel biztos a siker, amiért jövőbeni éned mérhetetlenül hálás lesz! Milyen egy jó terv?

A végső, vágyott célig vezető utat oszd fel kisebb egységekre, hogy ne egy távolba vesző valami lebegjen a szemed előtt, hanem egy konkrét határidő. Ez segít a helyes úton maradni.

Ne aggódj, ha időnként kisiklasz, ha (majdnem) minden nap teszel egy keveset a célodért, garantáltan közelebb jutsz majd hozzá három hónap elteltével, mint ahogy ma állnak a dolgok.

Szeretnél egészségesebben étkezni? Iktass be több gyümölcsöt, zöldséget vagy rendszeresítsd a grillezést. A kevés zsiradékkal sütés a legjobbat hozza ki a zöldségekkel és még szórakoztató program is, amiben akár a család többi tagját is bevonhatod.

Az erőnléteden javítanál? Próbáld ki a jakuzzizást! Ez a luxus pihenés remek stresszcsökkentő (így ha ez a cél, annak is tökéletes eszköze a hidromasszázs) és edzi a szív- és érrendszert. Napi 30 perc masszázsmedence használat felér 30 perc intenzív sétával, ami javítja az általános erőnlétet.

Kombináld a szórakozást a munkával, ez majd segít fent tartani a motivációt és egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb jövő vár rád a nyáron!