Használd ki a gyönyörű kora tavaszi időt és szervezz minivakációt otthon

Hamarosan valóban megérkezik az igazi, szikrázó tavasz, ami tökéletes alkalom egy kis pihenésre. Akinek van kertje vagy terasza most otthon is élvezheti a wellness hétvégék relaxáló hatását!


Még messzi a nyár forrósága, de a tavaszi napsütést nem érdemes lebecsülni! Elég egy kis terasz is, hogy saját wellness paradicsomot alakíts ki, és feltöltő nyaralássá változtasd az egyszerű hétvégét!

Ülj ki a napozóágyra vagy a nappali puhaságát idéző kanapéra a reggeli után egy jó könyvvel vagy nézd át a napi híreket a kényelmes daybeden pihenve, amit - nagy méretének köszönhetően - megoszthatsz szeretteiddel is.

Ebédhez izzítsd be a grillt, hogy az ételkészítés által felébreszd kreatív énedet. A finom ételek és illatok kavalkádja garantáltan megpiszkálja az örömközpontot. Még inkább, ha barátokat vagy a családot is megvendégeled, és együtt költitek el a finom ebédet. Tartalmas beszélgetésekkel, ami remek stresszoldó is egyben.

Hogy a biztonságról is gondoskodj, válassz törhetetlen poharakat, amelyekben még a figyelmetlen vendégek hirtelen mozdulatai sem tudnak kárt tenni!

A vendéglátás örömteli, de fárasztó programja után pedig jöhet a teljes testre ható kényeztetés a jakuzzi jóvoltából. Egy pohár finom itallal kiegészítve a masszázsmedence egy mesebeli helyszín a napi események kitárgyalására és az új tervek kovácsolására. Miközben a merev izmaidra zúdul az áldásos masszázst hozó víz, hagyd, hogy a meleg és a lágyan gomolygó pára meghitt hangulata beburkoljon, míg a testedet hűsíti a friss esti szellő.

Másnap pedig kezdődhet elölről a testet-lelket feltöltő wellness kaland, amihez el sem kell hagynod az otthonodat!

Ha még úgy érzed, hogy hiányzik valami a tökéletes kültéri paradicsomodból, akkor a SpaTrendnél megtalálod! Így a követhető hosszú hétvégén már csak a minőségi pihenésre kell koncentrálnod!