Gondolkodjon hosszú távon a bőrápolásban is

A szép bőr megőrzése nem egy sprint, amit minél gyorsabban magunk mögött kell hagynunk. Sokkal inkább a maratonra hasonlít. A cél, hogy életünk végéig egészséges és minél erősebb, funkcióját minél jobban betöltő bőrben élhessünk. Ezt a missziót segíti a QMS MEdicosmetics!


Életünk minden aspektusa kihat a bőrünkre. Az étkezés, a munka és a lakókörnyezet is befolyásolja a legnagyobb szervünk egészségi állapotát. Az ép testben, ép lélek még sosem volt annyira igaz, mint rohanó világunkban, ahol számtalan veszély leselkedik bőrünk egészségére.

A látványos, de gyorsan múló eredmények helyett, koncentráljunk a bőr minőségi táplálására, amivel nemcsak erősíthetjük, de az idő szüntelenül forgó kerekét is lassíthatjuk.

A QMS Intravital Plus kapszulája ezt a célt szolgálja. Belülről ápolja a bőrt, megadva számára mindazt az elengedhetetlen hatóanyagot, amit az idő előrehaladtával a szervezet egyre kisebb mennyiségben állít elő. Rugalmasságot és erős kötőszöveteket köszönhetünk a kollagént is tartalmazó étrend kiegészítőnek, ami számtalan hasznos vitamint is magába foglal.

Ha szeretné bőrét a külső kozmetikumok mellett belülről is ápolni, szedjen naponta kettőt ebből az egyedi kapszulából és bőre mellett haja és körme is tündökölni fog.