Hidratált bőr a legforróbb nyári napokon is

A nyári melegben sokkal könnyebben kiszáradunk, amelynek első jelei a bőrön jelentkeznek. Az arcbőr veszít a rugalmasságából és megereszkedik. Az ajkak kicserepesednek és az ajkak feletti bőr vertikális ráncai is hangsúlyosabbá válnak. A folyadékbevitel mellett arra is figyelj, hogy a bőr közvetlen nedvességpótlására is nagy hangsúlyt fektess. Hogyan?


A nagy melegben nem mindegy, hogy milyen hidratálót, szérumot és vitaminos krémet teszel fel, mert könnyen nehéznek, fullasztónak érezheted a nagy hatóanyag tartalmú készítményeket. Ha pedig még minderre sminket is raksz, a bőr nehezebben szellőzik és a komfortérzet romlik. Pont ezért olyan fontos, hogy a nyáron használt termékeknél az egyik elsődleges szempont a gyors felszívódás legyen, természetesen csak a hatóanyag tartalom után! A díjnyertes anti-aging kozmetikumokat gyártó QMS Medicosmetics termékei szerencsére pont ilyenek! Össze is állították egy csomagot, amit a legnagyobb hőségben is bátran használhatsz, minden kellemetlenség nélkül.

A Skin Perfecting Hydration Collection négy luxusterméket tartalmaz, amelyekkel tökéletes lesz a reggeli bőrápolási rutinod. A négy készítmény egymás utáni használata feltölti a bőrt a szükséges nedvességgel, emellett őrzi annak rugalmasságát és a környezeti károk szárító, sejtromboló hatását is kiküszöböli.

A bőrápolást az Active Exfoliant 11%-os feszesítő peeling felvitelével kezd, amihez egy ajándék ecsetet is rejt a csomag. Ez a gyengéd hámlasztó otthoni környezetben, még a legnagyobb melegben is biztonsággal használatható, de fontos kiemelni, hogy mindig vigyél fel fényvédőt is az arcápolás végeztével.

Ezután jöhet a nappali feszesítő Day Collagen Serum. Ez a gyorsan felszívódó szérum segít  legyőzni az idő előtti bőröregedés kellemetlen jeleit és hosszú távon a bőrbe zárja a nedvességet, hogy ne csak reggel, hanem egész nap hidratált és ápolt legyen arcbőröd.

Az ajkak érzékeny területét ápolja a luxus Lip Line Corrector, amitől dúsabb ajkaid ugyan nem lesznek, de a száj fölötti barázdák feltöltődnek és megjelenésed sokkal fiatalosabbá válik. A bőrápolási rutin utolsó lépése az antioxidáns hatású krém felvitele. Ez segít, hogy a nap folyamán bőrödet bombázó megannyi negatív hatás ne okozzon tartós károkat és idő előtti ráncosodást!

Szerencsére a finom illatú, könnyű készítmények gyorsan felszívódnak, ezért még ez négyes sem nehezíti el a bőrt. Egy jó fényvédővel pedig megkoronázhatod a tökéletes bőrápolást a nyárra, legyél éppen egy fontos meetingen vagy a jól megérdemelt nyaraláson!