könnyed, mégis minden hatóanyag benne van - luxuskrém az igazgyöngy erejével

A tökéletes hidratálókrém megtalálásakor figyelni kell a bőrtípusra, a hatóanyag koncentrációjára és hogy olyan formában legyen a krémben, amelyeket a bőr tényleg fel tud venni. Ugyanakkor legalább ilyen fontos, hogy milyen illata, érzete és felszívódása van egy terméknek. Ha ez utóbbiak ugyanis nem stimmelnek, kényszer lesz a használat. A QMS Medicosmetics luxus krémével szerencsére ez nem fordulhat elő!


"Más testes krémekhez képest ez annyira könnyed, mégis minden hatóanyag benne van." M. Adrienn

Advanced Pearl Protein Day & Night Cream a tökéletes nyári krém. Ez a különleges hidratáló a természet legjavát adja át a bőrnek, hogy az kisimult, selymes tapintású és fiatalos maradjon. A krémet most egy ajándékokat is tartalmazó csomag részeként viheted haza, hogy beépítsd a napi bőrápolásodba! Az innovatív eljárással készült készítmény a kiszáradásra hajlamos bőrrel igazi csodát művel: enyhíti a dehidratáció miatt előtűnő ráncok mélységét és számát, selymes tapintást és rugalmasságot ad.

"Az egyik legjobb döntés volt, hogy bevezettem ezt az intenzív ránctalanító krémet, sőt éjszakára is ezt használom. Bár deluxe krémnek számít a többi között, az anti-aging hatása, textúrája, igazgyöngy és selyemprotein összetevői és illata miatt számomra nagyon értékes." V. Judit

A QMS Medicosmetics család igazi királynője ez a krém, ami kizárólag a legnemesebb anyagokat tartalmazza. Az igazgyöngy és a selyem kivonat megadja a bőrnek azt a luxus kényeztetést, amire szüksége van a fiatalos, egészséges megjelenéshez. Élvezd te is a kényeztető fényűzést otthonod falai között és vidd haza az Igazgyöngy csomag ajándékait. A szett egy ajándék púder ecsetet, egy neszesszert és egy strandpapucsot tartalmaz, hogy a nyaralás alatt is meglegyen a maximális komfortérzeted.