Számoljon le a bőrpírral

Testünk legnagyobb szerve a bőr, amelynek elsődleges feladata a védelem. Véd minket az időjárástól, a napfénytől, a szmogtól és komoly munkával próbálja kompenzálni a stressz, a kevés folyadékbevitel, az elégtelen táplálkozás, netán a dohányzás káros hatásait. Támogassa hát bőrét ebben a harcban!


A környezeti hatások, a stressz és a táp, ásványanyag hiány hozzájárul a bőr korai öregedéséhez és meggyengüléséhez. Amikor a bőr elfáradt nem tudja megfelelően elvégezni védelmi munkáját és különféle bőrproblémák is kialakulhatnak. Az anti-aging területén korszakalkotó QMS Medicosmetics azonban segít, hogy megadhassa azokat a hasznos anyagokat a bőrének, amelyek hozzájárulnak egészséges működéséhez, szépségéhez és hibátlan megjelenéséhez.

A Redness Relief Complex Day & Night Serum egy olyan krém és szérum, amely a problémás bőr helyreállítására, megerősítésére és megnyugtatására készült. Kellemes illatú, gyorsan felszívódó készítményt a reggeli és esti arcápolásba is érdemes bevonni, akár kúraszerűen is, hogy a bőrt erősebbé tegye, csökkentse a gyulladást, fennálló irritációt, pirosságot. Táplálja a bőrt és semlegesítse a bőrt romboló szabad gyököket. A készítmény nemcsak védi, hanem táplálja is a bőrt és feltölti nedvességgel, amitől a bőrkép üdébb, rugalmasabb és kisimultabb lesz. Még a rozáceás bőrkép esetén is kiválóak a visszajelzések!

"Az Epigen Pollution Detox Day Serum-mal együtt használtam, úgy vettem észre, hogy az érfal erősödött, csökkent a pirosság és a rosacea" Zs. Margit

Próbálja ki most és erősítse meg bőrét a mindennapi küzdelemre!