Még nyitva vannak a kozmetikák, használd ki!

A vírus nemcsak a tavaszt, de úgy néz ki, hogy a téli időszakot is alaposan felforgatja. A kozmetikák szerencsére még nem zártak be, de az egészségügyi előírások (fertőtlenítés, arcmaszk, egyszer használatos eszközök, fertőtlenítő hatású illatok, távolságtartás) maximális betartása miatt kevesebb vendéget fogadnak. Legyél te az egyikük és használd ki ezt a csendesebb időszakot bőröd és lelked ápolására!


A QMS Medicosmetics magas hatóanyag tartalmú, kényeztető és spa hangulatú arckezelései egyaránt ápolják a bőrt és a lelket. Finom mozdulatok, kellemes illatok, csendes zene és fűthető ágyak. Ezek várnak az anti-aging és bőrápoló kezelést választó hölgyekre és urakra egyaránt. Kényeztesd magad és űzd el a stressz egyszerre.

A klasszikus kezelések mellett most egy új ajánlattal szeretnének kedveskedni az ürömi szalonban dolgozók, hogy minél többet kihozhass a jelenlegi helyzetből. Ha november 30-ig két NeoRepair Detox kezelést vásárolsz, kapsz mellé egy ajándék Hydrofoam habot (50ml), amivel folytathatod a szépülést otthon is.

A NeoRepair Detox kezelés segít, hogy a stressz, a szmog és az UV káros következményeit eltüntethesd a bőrödről. A korai bőröregedést, bőrpírt, szárazságot és foltosodást okozó környezeti tényezők kiküszöbölésével, a kezelést követően az arcbőr nemcsak feszesebb és kontúrosabb lesz, de az arcszín homogénebb, pirospozsgásabb, tapintásra pedig simább és puhább lesz.

Ha szeretnél egészségesebb, szebb és fiatalosabb bőrt. akkor ezt a kampányt ne hagyd ki!