Bővítse otthoni wellness terét egy masszázsfotellel

Az idei év egyértelműen az otthoni kikapcsolódás éve volt, ami rávilágított arra, hogy milyen fontos a minden napi életterünket úgy berendezni, hogy egyszerre legyen pihentető, otthonos és stimuláló. A sport és pihenés helye is jobbára az otthon lett a vírushelyzetnek köszönhetően. Hozzuk ki hát belőle a legtöbbet!


Ha nem mehetsz ki, utazz befelé! - ez lehetne idei év szlogenje, ami úgy néz ki, hogy az őszi, téli időszakot is meghatározza. Az otthoni kikapcsolódásnak a szürke, hideg, gyakran nyomasztó időjárás miatt még nagyobb szerepe van a testi és lelki egészségünk megőrzésében. Rendezkedj be te is arra, hogy átteszed a relaxálás székhelyét a lakásba, amihez szerencsére már számtalan wellness kellék áll rendelkezésedre.

Finn és infra szauna, gőzkabin, masszázsmedence és sporteszközök garmadája, hogy csak a legelterjedtebbeket említsük. De itt van még egy újdonság, ami akár a nappali dísze is lehet: a SpaLounge masszázsfotel. A többi wellness eszköztől eltérően ez a fotel tökéletesen illeszkedik a nappali bútoraihoz stílusában, anyagában és esztétikájában is központi eleme lehet az élettérnek.

Minőségi anyagai, kellemes színe és ergonómia szabályait követő kialakítása miatt kiválóan szolgálja relaxálást, több szinten is. Már benne ülni is kényelmes, olyan mintha egy puha ölelés venne körbe, de amikor beindul az egész testre ható masszázs, végképp a mennyben érezhetjük magunkat.

Vagy legalábbis a csillagok között, ahogy a fotel neve a Zero Gravity sejteti, az izmos ellazulása a lebegés érzetével tölt majd el. A csendes működést, kínai gyógyászat elvein alapuló masszázst és energiatakarékos használatot élvezve még az otthoni bezártság sem lesz olyan embert próbáló!