Tavasz, méregtelenítés, narancsőr elleni bérlet!

Ahogy tavasszal megújul a természet, mi is szeretnénk a legjobb formánkat hozni, és kilépve a télen választott önkéntes lakásfogságból, belevetni magunkat a tavasz kínálta izgalmakba és szépségekbe. Vesd bele magad te is magabiztosan és készítsd fel tested és elmédet is a nyári őrületre. Ehhez kínálunk most egy 10 hetes anticellulit testfeszesítő kúrát, ami nemcsak a bőröd állapotát javítja, de a hangulatodat is garantáltan feldobja!


Feszesebb combok, simább bőr és búcsú a narancsbőrtől? Ha te is elő szeretnéd hozni a lehető legjobb formádat, akkor most jött el az idő, hogy felkészítsd tested a lenge ruhák és bikinik szezonjára. A narancsbőr sajnos nem egy azonnal eltüntethető esztétikai probléma, ezért fontos, hogy időben kezdj neki a hatékony kezelésnek, hogy az igazán melegek beköszöntésekor már másra koncentrálhass.

Mire számíthatsz a QMS 10 hetes anticellulit kúrájától?

Egy alkalmas bérletre, amely egy intenzív hatású, bőrstruktúra javító kezeléssorozatot tartalmaz. Hetente lejárva a 10 alkalmat a has, a csípő, a popsi és a combok területén látványos javulást tapasztalsz majd, ami nem kizárólag a narancsbőr csökkenését vagy eltűnését jelenti. Az egyenként másfél órás kezelésekhez a kiváló minőségű anti-aging család, a QMS Medicosmetics termékeit használjuk, hogy eltüntessük a bőrfelszín közeli zsírlerakódásokat, feszesítsük a testkontúrokat és javítsuk a bőr minőségét. A kellemes masszírozó mozdulatokkal felvitt készítmények semmilyen fájdalommal nem járnak, de hatásuk letagadhatatlan. Ez az az eset, amikor a szépségért nem szenvedni kell, hanem csak megjelenni és kiélvezni a kényeztető törődést és szépséges környezetet. A kemény munkát a krémek és készítmények végzik, amelyek a növelik a cellulitra hajlamos területes vér- és oxigénellátását, így fokozzák az anyagcserét és a bőr alatt felhalmozódott salakanyagok távozását.

Az eredmények fokozatosan javulnak a kúra ideje alatt, és a bőr egyre simábbá, tapintásra egyre puhábbá és hidratáltabbá válik majd.

Ha kételkedsz, hogy gépi kezelés nélkül is hatásos lesz majd a kúra, akkor hallgasd meg mit mond az, aki már kipróbálta!

Ha te is szívesen leszámolnál a zavaró narancsbőrrel, testben, lélekben felfrissülve várnád a nyarat, akkor ne hagyd ki ezt a kínálkozó lehetőséget, ami már csak március 31-ig vásárolható meg.