Stressz ellen vegyen meleg fürdőt pihentető masszázzsal

A stressz negatív hatása nemcsak az idegállapotot és a közérzetet befolyásolja, hanem a test egészére rosszul hat. Ha valaki nem tudja elengedni a rendszeresen felgyülemlő stresszt, az komoly egészségügyi kockázatot rejt magában, ezért vegye igénybe a forró víz terápiás erejét!


A meleg víz jót tesz a testnek és a léleknek. Ahogy a testmelegnél is forróbb közeg körbevesz, az öleléshez hasonló érzetet kelve, az agyban endorfin szabadul fel és az elme megnyugszik. A meleg víz segítségével a stressz hatására (sokszor észre sem vett) görcsbe merevedett izmok ellazulnak, és ez óhatatlanul a lélek lecsendesedéséhez vezet. Ahogy a feszült izmok idegessé tesznek, úgy szivárog be a nyugalom az ellazult test hatására. Ha pedig mindezt masszázzsal kombinálja, az eredmény egészen üdítő!

A masszázsmedencék ezért ideálisak nap végi lazításra és az egész napos hajtás kipihenésére. A különböző befúvókkal rendelkező medencék a test más-más pontjait masszírozzák a víz-levegő keverékkel, ami segít az izmok és ízületek tehermentesítésében. A fokozódó véráramlás hatására több oxigén jut az agyba és a szervekbe, így azok működése optimálisabbá válik, ráadásul beindul az anyagcsere is. A stressz által felborított testi folyamatok közelebb kerülnek az ideális működéshez, ezáltal segít - akár minden nap - a jakuzzi a stressz negatív hatásainak kiküszöbölésében.