Bőrápolási kisokos a nagy nap előtt

Mindenki életében vannak olyan különleges alkalmak és kiemelt napok, amikor a legjobb formáját szeretné hozni. Az esküvő, a diplomaosztó, egy díjátadó vagy egy fontos céges esemény dátumát már általában előre tudod, így a bőrápolásodat úgy igazíthatod, hogy a nagy napra tökéletes legyen a megjelenésed!


A minőségi bőrápolás egy maraton és nem sprint. Naponta kell hozzátenned egy keveset a bőrödet alkotó építőkövekhez, hogy mélyreható és tartós javulást érj el. A gyors és azonnali megoldásokat már csak azért sem javasoljuk a nagy nap előtt, mert egy allergia, irritáció vagy kellemetlen reakció tönkre teheti minden erőfeszítésedet. Az esemény előtti 3 hétben pár ne nagyon kísérletezz új "csodaszerekkel",  válassz megbízható, orvoskozmetikumokat, amelyeknél a túlreakció esélye minimális.

A QMS Medicsosmetics szakértői segítenek kiválasztani a bőrödnek megfelelő bőrápolási rutint, amit követve belülről szépítheted arcodat.

Egy héttel a nagy nap előtt, ha úgy érzed, jöhet egy 7 napos kollagén kúra. A kollagén raktáraid feltöltésével a bőröd rugalmasabb, teltebb, tömörebb és kisimultabb lesz. Friss és üde lesz a megjelenésed. Ahogy egy vendégünk mondta a hatás is szinte azonnal jelentkezik:

"Látványosan napról napra életelibbnek láttam a bőröm. Este használtam a peelingezés után, és már a 2. nap után reggelre teltebbnek, feszesebbnek láttam a bőröm. Szemmel látható volt, hogy a mimikai ráncaim is kisimultak." - G. Erzsébet

A nagy nap előtti este pedig jöhet az extra hidratáció. Ez különösen akkor fontos, ha egész nap erős sminket viselsz majd, mert ez nagyon száríthatja a bőrt. Jöhet tehát a kollagénes szemmaszk, ami extra nedvességet csempész a bőrbe és nem hagyja, hogy kiszáradjon a szemkörnyék érzékeny területe!

Ha úgy érzed, hogy a smink alatt mégis elkezd húzódni a bőr, akkor frissítsd fel a kétféle tonikunk egyikével. Ezeket a sminkre is fújhatod, nem kell attól tartanod, hogy elmosódik!

Hozd ki a bőrödből a legjobb formáját és ragyogj!

  KÉREM AZ UTAZÓ SZETTET, A FÉNYVÉDŐT ÉS AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM MASZKOT!