Minőségi bőrápolás nyáron

Nyáron nemcsak a meleg és a napsugarak teszik próbára bőröd ellenálló képességét, de a légkondi is erősen szárító hatása is rombolja a bőr állapotát. A jó idő beköszöntével tehát a hangsúly eltolódik a minőségi bőrápolásban a fényvédelem és a hidratálás felé. 


A QMS Medicosmetics egész évben használható termékeiből állított össze most egy csokorra valót, ami segíti a nyári bőrápolást, hogy a legnagyobb kánikulában is friss, üde, egészséges és erős maradjon tested első számú véderőműve. A Szett kertészkedőknek - Védőpajzs a bőrnek egy olyan komplex csomag, amely megad a bőrnek mindent, amire ebben az időszakban szüksége van. A tisztítástól, a feszesítésen át fényvédelemig.

A hat terméket tartalmazó szett gyengéden tisztító lemosó tejet, a bőr természetes pH értéket fent tartó tonikot és a feszesítésért felelős kollagén szérumot is tartalmaz. Ez a hármas évszakoktól függetlenül, bármikor használható, hogy friss, feszes és rugalmas bőröd lehessen. A nyári időszakra optimalizált csomagajánlat kiegészült két olyan termékkel is, amelyek védik a bőrt a káros napsugarak ártó és bőröregítő hatásaitól és azonnali megnyugvást hoznak a kiszáradt vagy leégett, stresszes bőrnek. 

A  Cellular Sun Shield SPF50 PA+++ UVA/UVB Sunscreen Lotion egy fizikai és kémiai fényvédők tulajdonságait vegyíti hatásos krém, ami gátolja a káros sugarak romboló hatását és elejét veszi a túlzott pigmentációnak is. Mivel leállítja a bőr túlzott pigment termelését, ezért nem alakulnak majd ki öregségi foltok és a már meglévő hiperpigmentációk is halványul kezdenek. Ettől a bőr fiatalosabb és egészségesebb színezetet kap majd.

A férfiak és nők körében is méltán népszerű Hydro Foam Mask pedig különleges állagával, kellemes illatával és azonnali hatásával ad enyhülést a száraz, kipirult vagy leégett bőrnek. Ez egy hab állagú hidratáló, amit bemasszírozhatsz krémként vagy fent hagyhatsz maszkként is, hogy még intenzívebb ápolást nyújtson. Magas hialuronsav tartalmánál fogva azonnal enyhíti a bőrszárazságot és véget vet a húzódó érzésnek, jojoba olaj tartalma révén pedig nyugtató hatással is bír, ezért gyulladt vagy leégett arcbőr esetén is nagy sikerrel alkalmazható.

A szett minden olyan arcápolási terméket tartalmaz, amire nyáron a bőrödnek csak szüksége lehet, de darabjai természetesen külön is megvásárolhatóak. Ha szeretné még többet megtudni a minőségi anti-aging és bőregészséget garantáló arcápolásról, csatlakozz a Facebook közösséghez és figyeld a hasznos tanácsokat tartalmazó élő bejelentkezéseket.