LED kijelzős okos-ugrókötéllel még az edzés is könnyebb

  • írta:
  • 2015.03.11

Az okos-ugrókötél számon tartja a teljesítményed, egyezteti a telefonoddal az edzésterved, az összegyűjtött adatokat pedig megjeleníti a szemed előtt.


Az okos-ugrókötél számon tartja a teljesítményed, egyezteti a telefonoddal az edzésterved, az összegyűjtött adatokat pedig megjeleníti a szemed előtt.

A Smart Rope, azaz az okos-ugrókötél közepére LED lámpákat helyeztek el, így miközben pörgeted magad körül a kötelet, a szemed magasságában, mint egy kijelzőn, megjelenik a teljesítményed. A LED lámpák négy karaktert tudnak kiírni eléd, de az okos-fitneszeszköz több egy sima ugrásszámlálónál.

Bluetooth-on keresztül kommunikál az okostelefonoddal, melyre letöltheted a hozzá tartozó Smart Gym alkalmazást. A kettő kombinációjával edzéstervet is kialakíthatsz magadnak, illetve a program akár mozgás közben is javasol változtatásokat az edzéseden. A 23 LED lámpa azt is kiírja, mennyi kalóriát égettél, ezt kombinálja a testtömegindexeddel, így edzés után egészen pontos, egyénre szabott adatokat kapsz a teljesítményedről, melyet a közösségi oldalakon egyetlen gombnyomással meg is oszthatsz a barátaiddal.

Az ugrókötél fitneszedzők bevonásával készült, akik kiemelték, hogy az edzésről valós időben kapott információk leginkább a motivációban segítenek. Akik egyedül edzenek, hajlamosak idejekorán feladni, ám ha folyamatosan a szemük előtt lebeg – szó szerint is – a cél, könnyebben végre tudják hajtani a gyakorlatokat.

Címkék: