Nehezen alszol el és fáradtan érbredsz? Szokatlan helyről jöhet a segítség!

Az alvás nem mindig jön könnyen és egyértelműen. Van, hogy túl sok minden kavarog a fejedben vagy csak nem sikerül időben letenni a kütyüket? Pedig a kiadós és pihentető alvás elengedhetetlen a minőségi élethez, így adunk egy tippet, ami mindig beválik.


Ősi tudásból táplálkozik a tipp, ami rendkívül egyszerű és éppen olyan hatásos. Lefekvés előtt vegyél egy forró fürdőt! A meleg víz több fronton is segít az alvásban. A víz megnyugtató hangja, közege és a meleg lazító hatása együttesen garantáltan hatásos. Aki pedig masszázsmedencében készülhet az alvásra további előnyökre is számíthat. Mik ezek?

A masszázsmedence fűtőrendszere miatt állandó a víz hőmérséklete. Nem hűl ki, így a család minden tagja, egymás után, sőt a medence mérete miatt akár együtt is élvezheti a meleg víz áldásos hatását. 20-30 percig is pihenhetsz zavartalanul elmerülve a csillagokban és nem kerget ki a hűlő víz. Ennyi idő elég is ahhoz, hogy a test maghőmérséklete csökkenjen. A 20 perces fürdő után a test belső hője leesik, ami az alváshoz ideális állapotot teremt és jelzi a szervezetnek, hogy ideje nyugovóra térni.

A masszázsprogramok bevetése tovább vezet a pihenéshez vezető úton, hiszen átmasszírozzák és feloldják a görcsös izmokat. A test megnyugszik, az elme elcsendesül és fizikailag is felkészül az alvásra. A masszázsmedence használata után hamarabb és mélyebben alhatsz. Pihentetőbb lesz az álmod és másnap felfrissülve ébredsz majd, készen egy új napra!

Március 6-ig még kilátogathatsz az ország egyik legnagyobb kültéri wellness kiállítására, és beszerezheted a saját masszázsmedencédet is!