Oxigén, hialuronsav, kollagén - a bőrfeszesítő hármas

Ha ön nem bánja, ha bőrét testidegen anyagokkal és fájdalmas kezelésekkel erőltetik mesterséges mederbe, a háromszor is a világ legjobb Spa kozmetikumának választott !QMS nem önnek való. Aki azonban szeretné megőrizni természetes vonalait és így lefaragni az éveiből, az próbálja ki a hialuronsavban, a kollagénben és a 98%-as tisztaságú oxigénben bővelkedő kezelést.


A Meet&Treat 40 perces anti-aging kezelése minden olyan lépést és orvosi tisztaságú hatóanyagot tartalmaz, amiért annyira szeretik a !QMS Medicosmetics fiatalító és bőrápoló spa kezeléseit.

A kellemes környezetben, fájdalommentesen zajló eljárás során kézi masszírozással és az oxigén erejének segítségével juttatják a mélybe a bőrazonos hatóanyagokat, hogy a bőr mélyén beépülve fiatalítsák a megjelenést. A kezelés három legfontosabb összetevője az tiszta oxigén, ami vitalizálja a sejteket, beindítja az anyagcserét és a természetes regenerációt, hogy a bőr kijavítsa önmagát. Emellett ott a nagy dózisban bőrbe juttatott hialuronsav, ami nyugtat, azonnal feltölti, simítja az arcot és megszünteti a dehidratáció nyomán tapasztalható kellemetlen feszülést.

Az innovatív eljárással részeire bontott kollagén teszi fel az i-re a pontot, ami képes lejutni a bőr mélyére, hogy ott összeálljon a kollagén molekula újra egy egésszé, és így épülhessen be a bőr szerkezetébe. A plusz kollagén hatására javul a bőr rugalmassága, tartása és gyógyulási képessége.

Ennek a tömény bőrápoló kezelésnek a hatására a bőr azonnal feszesebbé, rugalmasabbá válik. Láthatóan javul majd a tónusa és visszanyeri fiatalos üdeségét.