Miért a kollagén a legfontosabb alapanyag az anti-aging készítményekben?

Micellás víz, hialuronsav, kollagén. Ezek azok a hívószavak, amikkel mindenki találkozik a kozmetikai készítmények kapcsán. De miért olyan fontos például az anti-aging termékekből kihagyhatatlan kollagén? Mit takar ez a fogalom? Mit tehetünk, hogy bejuttassuk a szervezetünkbe és mit csinál majd, ha már ott lesz?


A kollagén a bőr egyik legfontosabb építőköve, amelyet kívülről is bevihetünk, de a szervezetünk is termel. Sajnos a 20-as éveink végén a termelés minősége és mennyisége egy romló tendenciát mutat, ezért fokozni kell a külső bevitelt, ha szeretnénk a bőrünket továbbra is fiatalosan, rugalmasan és ráncoktól mentesen tartani. De vajon tényleg olyan különleges ez az anyag, mint hisszük? És ha igen, miért nem használ minden kollagénes készítmény?

Ezekre és hasonlóan izgalmas kérdésekre ad választ a III. online tematikus előadása a SpaTrend Beauty csapatának. Az előadáshoz szabadon csatlakozhat bárki, aki szeretné megérteni a bőre működését vagy megtudni, hogy milyen anti-aging készítményeket válasszon a tartós hatás érdekében.

A kollagén szerepét és fontosságát bemutató online előadásra 2021.01.13-án, este 7 órakor kerül sor.

Ide kattintva tudsz jelentkezni az ONLINE TEMATIKUS ESTRE.

Ha már jelentkeztél, akkor nincs más dolgod, mint várni a zoom linket, amivel szerdán 19.00-kor csatlakozhatsz az előadáshoz!