Feszesebb bőr, sima combok 10 hét alatt

A természet már érzi a tavasz közeledtét, egyre több virág ébred fel téli álmából, így mi is csatlakozunk a tavaszvárók seregéhez! De nem jöttünk üres kézzel! Egy különleges 10 alkalmas szépségbérletet hoztunk, ami megerősíti a bőrt, feszesebbé teszi a combokat és csökkenti a narancsbőr látható jeleit, hogy csinosan és magabiztosan várhasd a jó időt!


Kezdj bele már most a anticellulit testfeszesítő kúrába, hogy nyáron már csak a csinos ruhák és bikinik kiválasztása okozzon gondot. A 10 alkalmas bérlet egy olyan bőrstruktúra javító kezeléscsomag, ami segít leszámolni a bőrfelszín közeli zsírlerakodásokkal, feszesíti a bőrt és szebb kontúrt ad, valamint kellemesebb tapintású bőrképes ad. A QMS Medicosmetics kezelése a test azon kritikus pontjait veszi célkeresztbe, ahol a narancsbőr a legtöbb problémát okozza, így a has, a csípő, a fenék és a combok területére koncentrál leginkább.

Hallgasd meg mit mond, aki már próbálta a kezelést!

A kellemes, teljességgel fájdalommentes kezelés erős anyagcsere élénkítő hatóanyagokkal dolgozik, amelyek segítik a zsírlerakodások lebontását és elszállítását. A CO2 POWDER és LIFT-O-FIRM BODY készítmények egymást erősítve fokozzák a keringést és a szövetek oxigénellátottságát és ezáltal fontos szerepet játszanak a terület méregtelenítésében és a káros lerakódások felszámolásában. A narancsbőr elleni hatás mellett a kezelés erőteljesen hidratálja is a bőrt, aminek tapintása puha és selymes lesz.

A látványosabb és hosszabban tartó hatás érdekében érdemes szünet nélkül, kis időközökkel lejárni a bérlet összes alkalmát. Így a test kontúrvonalai feszsesebbek, a tapintás simább lesz és a gödröcskék mélysége és száma is csökken. Ha most belekezdesz, mire beköszönt az igazi tavasz sima combokkal és feszes bőrrel magabiztosan viselheted a lenge ruhákat és szoknyákat!
Ne halogasd hát a bőrápolást a hidegre való tekintettel, idén kezd el időben a felkészülést a nyárra, és vágj bele már most a narancsbőr eltüntetésének célirányos kezelésébe! A QMS Medicosmetics díjnyertes anti-aging termékeit a kezelés mellé akár haza is viheted, hogy otthon is folytasd a bőröd ápolását.

A tavaszi akció keretein belül az anticellulit testfeszesítő kúra bérlete most kivételesen kedvezményes áron kapható!

A bérlet 2020. március utolsó napjáig (31.) vásárolható meg, és egészen 2020. december 31-ig bármikor felhasználható. A bérlet névre szól, így nem átruházható. A további részletekről érdeklődj a Spatrend Beauty szalonjaiban!