Egy profi sminkes tanácsai a nagy napra

Eliza Howden professzionális make-up artist elmondja mit tehetünk, hogy a legjobb formánkat hozzuk egy jeles eseményes vagy a nagy napon. Idő, energia és az anyagiak függvényében eltérő lehet bőrszépítési rutin, de minden esetre van megoldás.


Eliza Howden professzionális make-up artist elmondja mit tehetünk, hogy a legjobb formánkat hozzuk egy jeles eseményes vagy a nagy napon. Idő, energia és az anyagiak függvényében eltérő lehet bőrszépítési rutin, de minden esetre van megoldás.

 

Kevés szerencsés kivételtől eltekintve mindannyiunknak vannak bőrproblémáink, amelyek megnehezítik a tökéletes és tartós smink elkészítését. Mivel a szép smink szép bőrrel kezdődik, ezért már a várt esemény előtt el kell kezdeni a bőr felkészítését. A korábbi bőrápolás rutin drasztikus megváltoztatása vagy komolyabb tisztító kezelések igénybe vételére már egy hónappal a nagy esemény előtt ne is gondolj, mert a bőr tisztulása pattanásokat idézhet elő.

Howden elkötelezett !QMS rajongó, aki a termékek széles skáláját és hatékonyságát értékeli igazán nagyra, ezért magánéletében és munkájában is használja készítményeket. Az alap arcápolási rutin első lépéseként a tisztítást és tonizálást nevezi meg, amihez a minden bőrtípushoz ajánlott Deep Cleansing és az alkoholmentes Freshening Tonicot ajánlja. Ez a kettős eltávolít minden olajos vagy sminkből származó szennyeződést, majd visszaállítja a bőr pH-ját a természetes szintre, így előkészítve azt a hidratálásra. Ehhez Howden a vitaminos 24H Cream-re esküszik, mely egész napra garantálja a hidratálást és ápolást, melyet kellenesen frissítő illata kísér. Ha a napi rutin mellé egy nagyobb feszesítő bombára vágysz, még mindig nem kell kozmetikushoz rohannod, az otthoni használatra is messzemenőkig alkalmas Activator Mask megadja számodra sima, ápolt bőr csodáját 20 perc alatt.

A bőr hidratálása, feszesítése és ápolása után jöhet a smink. Ehhez igénybe veheted profi sminkes segítségét, a siker kulcsa Howden szerint a kommunikáció. Hogy a végeredmény a vágyaid szerinti tökéletes smink lehessen, mond el (elég körvonalakban), hogy mit szeretnél látni, mit utálsz vagy melyek a kedvenc részeid az arcodon. Vihetsz képeket csinos sminkekről már a próbasmink felhelyezése előtt is, hogy tényleg személyre szabott smink kerülhessen fel rád.

Ha magad szeretnéd megcsinálni a sminkedet, a legfontosabb, amire koncentrálnod kell, az az alapozó. Egy rosszul kiválasztott szín, egy foltos vagy könnyen kopó alapozó tönkreteszi még a legfantasztikusabb sminket is, és kényelmetlen érzést hagy maga után. A szín ne legyen túl sötét vagy világos, zsíros bőrhöz ne használj olajos alapozót (száraz bőrhöz viszont jöhet) és ne feledkezz meg a befejező púderről. Ez az alapozóhoz színben illeszkedő por tartóssá teszi a hatást, anélkül, hogy túl soknak tűnne a felvitt alapozó mennyisége.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Címkék: