Milyen arcmaszkot válassz nyárra?

Nyáron az arcbőr fokozott kihívásokkal néz szembe, melyek speciális kezelést igényelnek, hogy leküzdjenek minden káros környezeti hatást. Az érzékeny, olykor leégett, kiszáradt bőr ápolásához összegyűjtöttünk 4 maszkot, melyek meghozhatják az enyhülést.


Nyáron az arcbőr fokozott kihívásokkal néz szembe, melyek speciális kezelést igényelnek, hogy leküzdjenek minden káros környezeti hatást. Az érzékeny, olykor leégett, kiszáradt bőr ápolásához összegyűjtöttünk 4 maszkot, melyek meghozhatják az enyhülést.

Leégésére

A leégett, feszülő, irritált bőr gyengéd, de intenzív ápolást követel a leégést követő napokban. Az elsődleges cél ilyenkor a nyugtatás, a hidratálás és kiszáradt bőr táplálása, melyeket egy termékben összpontosítottak a !QMS-nél. A Hydro Foam Mask krémként és arcként is alkalmazható a vízhiányos bőr újjáélesztéséhez. Az öregedés jelei ellen is fellépő készítmény gyulladáscsökkentő hatása révén különösen alkalmas leégés utánra, ilyenkor érdemes fent hagyni a maszkot 15 percig, majd óvatosan bemasszírozni a maradékot. Így egy csepp sem veszik kárba az értékes selyem-proteinből, ami visszaállítja a bőr természetes vízháztartását.

Feszesítésre

A gyakran használt arcizmok révén kialakult mimikai ráncok és kiszáradás miatt előtűnő barázdák ellen harcol sikerrel az egzotikus növénykivonatokat használó Relax-o-Firm Mask. Az ugyancsak krém alapú maszkot a megtisztított bőrfelületre kell felvinni, majd 15-20 perc elteltével bemasszírozni a bőrbe azt, ami ez idő alatt nem szívódott be. A krém erősíti a bőr természetes védelmét, a hialuronsav tartalma pedig segíti a megfelelő hidratáltság elérését.

Tisztításra

A különleges Algene Modelage Mask felhelyezése kozmetikusi segítséget igényel, így ez a termék csak a kezelések (pl. Activator kezelés) részeként élvezhető. A hűs hatású, meglehetősen nehéz maszkot az egész arcra (szemekre, szájra) is felhelyezik, amely még a szűk pórusokba is behatol. A percek alatt megszilárduló maszkot egészben le lehet húzni, ezzel megnyitja (további hatóanyag felvételre felkészíti) és tisztítja a pórusokat. A maszk továbbá feszesít is, melynek hatása azonnal érezhető.

Hidratálásra

Intenzív hidratáló hatása miatt igazi gyors segítség a !QMS Activator Mask, melynek létezik i db-os úti kiszerelése is. A repülőutakra vagy jelentős alkalmakra kifejezetten ajánlott maszk egy aktív hatóanyagokban gazdag folyadékkal átitatott kendő, ezt kell felhelyezni az arcra, hogy kifejthesse nyugtató és hidratáló hatását. Az arcra tökéletesen illeszkedő kendő hosszú órákra képes kisimítani a ráncokat és élettelivé változtatni a bőrt.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Címkék: