Mondj búcsút az ajkak feletti ráncoknak fájdalom nélkül

Az arcunk vékony bőrén a gyakori arckifejezések nyomán apró ráncok alakulnak ki idővel, ami alól az ajkak körüli terület sem kivétel. Az ajkak fölötti ráncok jellemzően mélyek, függőlegesek és nagyon öregítik a megjelenést. Számolj le velük a QMS segítségével!


Az idő előrehaladtával a bőr és az ajkak kollagéntartalma is csökken és szájzugban megjelennek a szarkalábak, míg az orr és a felső ajkak között erős, mély, vertikális ráncok alakulhatnak ki. Mivel ezt az érzékeny területet sokat használjuk, nagyon fontos helyi és rendszeres ápolása.

Ezért fejlesztette ki a QMS Medicosmetics a Lip Line Corrector Lip Serumot. Ez a könnyű, az ajkakra is felvihető, de az ajkak körüli bőr ápolását végző szérum az erős ráncok mérséklésére jött létre. Ettől nem lesznek feltétlenül dúsabb ajkaid, viszont rugalmasabb, feszesebb lesz a száj körüli bőr és csökken a ráncok száma és mélysége is. (12 hét után már 35%-os csökkenést tapasztaltak a terméket használók).

Ha téged is zavarnak az ajkaid fölött megjelenő erős ráncok vagy szeretnéd megelőzni, hogy igazán hangsúlyossá váljanak, akkor próbáld ki az orvoskozmetikai család szérumát. A kivételesen magas hialuronsav mennyisége segít a bőrt mindig hidratáltan és feszesen tartani, a wakame alga kivonat és a fitoszterolok pedig erősítik a bőr természetes védelmét, megkötik a sejtromboló szabadgyököket és táplálják a bőrt!

Rendszeres hámlasztással és kollagén szérummal kombinálva, az eredmény látványos és tartós lesz! Mondj búcsút az öregítő ráncoknak és rúzsozd bátran ápolt és puha ajkaidat!

Nézd meg mit írnak róla a külföldi oldalakon!

A speciálisan csak a száj körüli bőr ápolására hivatott szérum nagyon sokáig elég a kiszerelés kisebb mérete ellenére is (15 ml), hiszen elég egy rizsszemnyi is belőle alkalmanként. A szérum könnyű, kellemes illatú és azonnal felszívódik, így nem késlelteti a reggeli indulást és a sminkelést. Építsd be a Lip Line szérum felvitelének pár másodpercét a bőrápolási rutinodba és elbúcsúzhatsz az ajkak fölötti mély ráncoktól!