Családi grill minden évszakra

Egyszerre készülhet rajta 12 burger, hat egész csirke vagy 8 steak. Családi sütögetésekhez, nagyobb partikhoz és a grillezést minden évszakban örömmel gyakorló szakácsok számára is ideális a Kamado Chef faszenes grill.


A kerámia grillek több ezer éves hagyományait tökéletesítették, hogy egy hatékony, energiatakarékos, sokoldalú és minden részletében funkcionális grill születhessen meg. Ez lett a Kamado Chef, amely novemberben kedvezményes áron hazavihető. Rendkívüli hőtartó képessége miatt bbq sütésekre ugyanolyan alkalmas, mint a pillanatok alatt elkészülő steakek vagy hamburgerek grillezésére. Ha szeretnéd a szabadságot, hogy az év bármely napján elővehesd a grilltudásod, akkor a kamado grill éppen neked való.

Hőtartása lehetővé teszi, hogy még a tél extrém hidegében, hóban és fagyban is ugyanolyan forróra felfűthesd a grilled, mint nyáron. Ehhez ráadásul nem is kell majd sok faszént használnod, hiszen a grill kialakítása is segít abban, hogy a meleg folyton keringjen, egyenletes sütést nyújtson és ne szökjön meg a szerkezetből.

Annyira remekül tartja bent a hőt, hogy a grill külseje sem melegszik fel veszélyesen, így a család legkisebb tagjai is bátran bevonhatók a sütögetésbe. Szerezd ne most a novemberi akció alatt ezt a családi grillt, és akár már ebben is készítheted a karácsonyi menüsort.

Címkék:

grill kamado