Feltüzelt kedélyek - Grillbemutató szeptember 12-én

Ihletadó esemény és grillvásár várja mindazokat, akik szeretnének minél profibb módszerekkel és eszközökkel hódolni a kültéri sütés iránti szenvedélyüknek. Őket várja szeptember 12-én az egész napos Fire Show, ahol kilenc grill szakács és séf mutatja be a grillezés csínját-bínját.


Egy egész napot szentelnek a SpaTrend grillszakértői a kültéri sütésnek, ahol a legmodernebb grillek és eszközök kerülnek reflektorfénybe. A grillek a gyakorlatban is bemutatják mire képesek, a látogatók pedig saját szemükkel és ízlelőbimbóikkal győződhetnek meg arról, hogy milyen hatalmas lehetőségek rejlenek az egyes grilltípusokban. 

A nap egyik szakácsa Mizsei János, a Mák Bistro séfje, aki különleges menüvel készül, hogy elkápráztassa a közönséget. Egy BBQ bérzelt marhapofát készít tócsnival, amihez egy sült brokkoli emulzióval savanyított porcsin is készül. 

A készítés során beleshetsz a kulisszák mögé és ha megtudhatod, hogy pontosan mit jelent brézelés és hogyan lehet olyan omlós húst készíteni, amely szinte elolvad a szájban. Gyere el te is a Fire Show-ra és tanulj, kóstolj, tapasztalj, hogy az őszi grillszezonban új ételekkel kísérletezhess otthon, családod nagy örömére!