Ízek, illatok, grillezés, lesd el a titkokat egy profitól

Szeptember 12-én rendezik meg a Fire Show-t, ahol minden a grillezésről szól majd. Reggeltől estik készülnek majd a finom fogások 9 grillszakács közreműködésével, akiktől nemcsak különleges fogásokat leshetsz el, de az elkészült ételeket is megkóstolhatod.


Fatüzelésű, faszenes és gázgrillek széles választéka várja az érdeklődőket, amelyekből szinte mindegyik tevékeny részt vevője lesz az eseménynek. Bíró Botond Boldizsár a Béterv lakásétterem és a H2G Grilliskola séfje a nyílt terű OFYR-t bírja majd munkára. Ellesheted tőle az eszközzel való bánásmód minden részletét, miközben egy vesepecsenye, gorgonzolás füge és tortilla ropogós készül a séf kezei alatt.

A tábortűz hangulatát és magas grilltechnikát ötvöző OFYR grillek a leglátványosabbak közé tartoznak, de mivel itt nem gombnyomásra működnek a dolgok, komoly kihívást is jelent a sütni szeretők számára. Ismerd meg a grill működését, merülj el hangulatában és kóstold meg azokat a finomságokat, amelyek a vaslapjáról kerülnek tányérra. 

Egyszerű, mégis komplex élményt kínáló grillről van szó, amely a nap folyamán többször is bevetésre kerül. A kilenc séf közül hárman is megdolgoztatják majd ezt a monstrumot, így biztos elegendő információt kapsz majd ahhoz, hogy te is eredményesen használhasd a jövőben.

Gyere el és szentelj egy egész napot a grillezésnek a Fire Show-n!