Kiegészítő a tökéletes grillen sült pizzához

Az otthoni pizza készítéstől sokan tartanak, pedig a megfelelő módszerrel nemcsak az ízek lesznek garantáltan fantasztikusak, de a sütési folyamat is gyerekjátékká válik. A Broil King pizzasütő szettje ez utóbbiban segít.


A Broil King fémkeretbe zárt hőlapja és a hozzá passzoló pizza lapát gondos tervezés eredménye. A szett hozza a cégre jellemző magas minőséget és azokat az apró részleteket, amelyek igazán hasznossá teszik a kiegészítőiket. Ilyen például a fa lapát vékonyított széle, hogy könnyebb legyen felcsúsztatni rá a tésztát vagy hogy a pizzakő fémkeretének egyik oldala magasított, így nem kell attól tartani, hogy lecsúszik róla a pizza.

Az ilyen és ehhez hasonló apróságot miatt öröm használni a szettet, és az sem mellékes, hogy ropogós aljú, átsült, zamatos pizzákat süthet vele. A kőlap átmérője 34,6 cm, tökéletesen elég egy pizza elkészítéséhez. Ráadásul mindkét oldala használható. A sima felületen ropogós tészták és pizzák sülhetnek, míg a bordázott felület húsok sütésére alkalmas.

A pizzaszettel tehát nem kizárólag pizzát készíthet, a benne rejlő potenciál szinte végtelen.