Tavaszi grill kuponajánlatok

Ha szeretsz grillezni, de eddig még nem találtál rá álmaid grillsütőjére, és nem vagy benne biztos, hogy faszenes, vagy gázüzemű grillsütőt válassz, esetleg már van grilled, de örülnél néhány új hasznos grillkiegészítőnek, akkor a tavasz kezdete ideális időpont a válogatáshoz. Ha megtalálod azt a grillt és azokat a grill kiegésztőket, melyekkel a grillezés nem bosszúság, hanem igazi élmény, akkor olyan ízletes, különleges ételeket készíthetsz, amik akár egy BBQ étteremben is megállnák a helyüket.


Egy jó minőségű grillsütő alapvető fontosságú ahhoz, hogy a grillezés élménye, és az elkészült ételek is kifogástalanok legyenek. Választhatsz faszenes grillt, ha szereted a grill begyújtásának élményét, és fontos számodra, hogy kellemes füstös, faszenes ízvilágot kapjanak grill ételeid, valamint szívesen szánsz sok időt a grillezésre. A Kamado Chef grillsütőkben nem csak a faszénen sütés élményét élheted át, hanem akár pizzát is süthetsz benne, és a BBQ-zás technikáját is elsajátíthatod.

Ha szívesen sütsz nagyobb társaságnak, és szeretnél egy könnyen kezelhető grillsütőt, melynek a hőfokát pontosan beállíthatod, akkor a gázüzemű grillsütők között érdemes szétnézned. Azt kell csak eldöntened, hogy hány fő részére szeretnél sütni, mert a Broil King grillek között találsz egészen kis sütőfelületű, és nagyobb társaságok kiszolgálására is alkalmas grillsütőket.  

Ha pedig már megtaláltad a hozzád passzoló grill készüléket, nincs más hátra, kezdheted is a sütést, amihez olyan grillkiegészítőkre lesz szükséged, melyek a kezed alá dolgoznak. A sütés végeztével pedig ha kitakarítottad a grilled nincs más dolgod, mint egy ponyvával letakarni, így meghosszabbíthatod grillsütőd élettartamát, és amikor legközelebb használni szeretnéd, nem a grill tisztításával kell majd kezdened a sütést.

Találjatok egymásra álmaid grilljével a Grillpláza tavaszi grill akcióján március 19-21 között! Használd a TAV3N20 kuponkódot, és vedd igénybe a 20% kedvezményt a kijelölt grillsütőkre és kiegészítőkre.